Hej dziewczyny nie widziałam tu takiego tematu więc pomyślałam że zrobie :) oczywiście jeśli sie nie podoba to mogę usunąć ;)
więc pewnie wiele z was ma zwierzaka, no i ja pomyslałam że może w tym temacie możemy podawać fotki naszych zwierzaczków?? co wy na to??
pochwalić się naszymi pupilkami :)
więc może ja zacznę i dam fotki moich zwierzaczków ;)
kotek to Mruczuś, i ma już roczek i 2 mies., a papużka to kubuś i ma już 3 lata :)
moja koleżanka ma chomika Rysię ;)
jej chomiczek jest akurat fajny ;p nie ucieka, nie boi sie ludzi nawet jak sie go wypusci na ziemie, to nie ucieknie ;)
Kiedyś miałam też takie noormalne chomiki, że można było się z nimi bawić. A jak się rozmnażały to dopiero wtedy było... Pisanie ogłoszeń typu sprzedam chomika a potem jak nic z tego to się za darmo dawało :)))) Bo co chwilę się mnożyły :P Takie fajne malutkie były, tyci tyci :)
ja kiedyś chomika miałam znaczy bardziej mój brat bo miałam gdzieś z 9 lat,
bo pewnego wieczoru mój brat szedł ze sklepu i znalazł własnie tego chomika, ale nie że on jakiś dziki był albo inne takie, mój brat widział jak mojej koleżanki tata wypuszczał go na trawe i puzniej poszedł do domu zostawiając go samego...:( mój brat oczywiscie odrazu go wzią i przyniusł do domu i mieliśmy go z 4 lata jak nie dłużej bo umarł jak mój brat go trzymał na ręce a on wtedy jadł marchewke i nagle przestał sie ruszać, straszne to było ja jak zwykle sie rozpłakałam :( ale puzniej sie okazało że mojej koleżanki tata wypuscił chomiczka bo moja koleżanka wpychała mu palce do klatki i ją ugryzł :p to od razu się chcieli go pozbyć wyrzucając go na dwór na trawe :/ troche brutalne ;/ ja bym nigdy tak nie zrobiła ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum