cudo :) zazdroszczę, może też się skuszę kiedyś :) ile płaciłaś? co ile musisz uzupełniać?
Wysłany: 2012-01-03, 12:11
Dorota25 napisał/a:
ile płaciłaś? co ile musisz uzupełniać?
Nadmienię że problemów z rzęsami nie miałam ani przed ani po, po prostu chciałam zaeksperymentować, a święta i sylwester wydawał mi się być idealnym do tego czasem :)
Chciałam podkreslić swoje oczy po prostu i w efekcie w zasadzie przez ponad dwa tygodnie nie robiłam żadnego makijażu :)
Pierwsz raz byłam pod koniec listopada, drugi raz poszłam przed swiętami już po takim czasie widać, że trochę rzęs wypadło.
Ja skorzystałam z oferty:
Pierwsza aplikacja (fullset) - 450 pln + pierwsze uzupełnienie gratis!
jak byłam na miejscu dowiedziałam się, że mogłam zabrac koleżankę to za 1 aplikację zapłaciłybyśmy 300 zł, za kolejne uzupełnienie tylko 50 zł. Niemniej nie żałowałam, większośc koleżanek spłukała się na prezentach, pewnie ciezko byłoby znaleźć kogoś ;)
karmelowa Użytkowniczka
Wysłany: 2011-11-09, 15:32
o jak fajnie to wiedzieć, ja wprawdzie nie mam takiego strasznego problemu z rzęsami, jednak uważam, że przydałaby im się jakaś kuracja odżywiająca i powodujące , żę byłyby grubsze i mocniejsze, trzeba zainwestować w jakąś odżywkę
Kiedyś próbowałam używać olejek rycynowy na rzęsy, ale strasznie źle się nakładał i podrażniał oczy. Zrezygnowałam. Teraz używam kremu do rzęs l'biotica, który jest na bazie olejku i efekt taki, że przestały mi wypadać rzęsy dlatego jestem zadowolona.
Ja tam za tym nie jestem. Osłabiają się nasze rzęsy przez to. Sama widzę, że przy zwykłym tuszowaniu rzęsy wypadają, a co dopiero, jak są dodatkowo obciążone. Moja mama miała raz i nie założyła więcej. Poza tym wg mnie wygląda to sztucznie. Ale kwestia gustu.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
fanaberia80 Coś już napisała
Wysłany: 2012-01-19, 12:51
a ja używałam olejku rycynowego na rzęsy, potem kupiłam olejek arganowy w mydlarni u franciszka na wysuszoną skórę i z ciekawości raz użyłam na rzęsy szczoteczka po tuszu. i już używam 3 miesiące, a efekty przeszły moje najśmielsze oczekiwania. jest bombowy :)
klemensa Coś już napisała
Wysłany: 2012-01-31, 09:31
Naprawdę olejek arganowy działa na rzęsy? Ja w sumie mam go w domu i używam zimą na suchą skórę i paznokcie ale nie podejrzewałam, że może działać na rzęsy! Świetny news, wieczorem się nasmaruję
zwyczajnaja Coś już napisała
Wysłany: 2012-01-31, 09:40
Potwierdzam, olejek arganowy działa jak rycynowy, można bez problemu stosować na rzęsy!
trzeba tylko uważać, bo może uczulić, mi nie szkodzi, ale moja siostra nie mogła go używać bo ja trochę podrażnia :( mi pomógł, rzęsy są gładkie i lśniące, a do tego troszkę przyciemnione dzięki czemu wydają się dłuższe!
fanaberia80 Coś już napisała
Wysłany: 2012-01-31, 12:34
mi jeszcze żadne uczulenie na naturalny kosmetyk nie wyskoczyło, ale rozumiem. nigdy niewiadomo co i jak komu wyskoczy :P ostatnio olejkiem arganowym tez sobie smarowałam spierzchnięte usta na noc, chyba nie muszę mówić, że rano były jak nowe :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum