Pomogła: 5 razy Dołączyła: 28 Sie 2008 Posty: 759 Skąd: racek ^^
Wysłany: 2009-03-21, 18:41
No buciki są świetne, ja osobiście tam nie kupowałam, ale moja przyjaciółka tak. Mówiła,że buty wysyłają z USA i przesyłka była dość droga i długo szła, ale cały czas była z nimi w kontakcie i nie ignorowali jej maili, ogólnie była zadowolona
Bucikowo znam doskonale. Sklep z chińską tantedą, rzekomo pochodzącą z USA
Co prawda buciki są tanie, ale jakość - pożal się Boże, nie polecam nikomu.
a to zależy na co sie trafi chyba :P kuzynce spodobały się moje buty, chciała kupić w innym kolorze no i taki mały shit.. ja ze swojego zakupu jestem zadowolona
m.i.a Początkująca
Wysłany: 2009-05-31, 10:58
Widziałam tę stronkę, ale jeszcze nic tam nie kupiłam. Za to kilka par butów -kupiłam już na www.1but.pl - Mają tam duży wybór sportowych butów, ale ostatnio znalazłam także buty Ecco, czy Tommy'ego Hilfigera. Buty przyszły szybko i transakcja przebiegła bez problemu.
Nie polecam! Słyszałam bardzo wiele negatywnych słów na tą stronę. Podobno paczki nie przychodzą a jeśli już przyjdą to z kilku miesięcznym opóznieniem.
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-07-19, 20:05
ale ceny w sumie nie są złe. szkoda że nie przysylają w terminie, ale ja i tak nie kupilabym butów przez net. bo ja muszę zmierzyć buty, zobaczyć czy mi rozmiar pasuje. a jak kupie swój rozmiar i będzie zły to strata czasu na reklamacje
daily.26 Coś już napisała beza
Wysłany: 2009-09-21, 15:29
Dziewczyny spadacie mi z nieba właśnie jestem w trakcie szukania butów i nic nie mogę sobie znaleźć zresztą jak zawsze:) napewno odwiedze ta stronke jak zawsze same dobre rady dzieki:)))
ja nie kupowałam jeszcze butów przez internet, bo wolę przymierzyć
a jak kupujecie przez internet to trafiacie z rozmiarem ?
Ja dwa razy kupowałam balerinki na allegro i jestem zadowolona. Rozmiar ok. Jeżeli wiesz, że np. masz rozmiar 38 to się zgadza, poza tym tam jeszcze piszą długość wkładki, szerokość to zawsze też mierzę czy się zgadza :)
Na allegro są ładniejsze nie raz buty niż w sklepach i z przesyłką tanio wychodzi-tak było w moim przypadku. I wiem, że takie buty co ja mam to nikt nie ma ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum