No taki jest m.in. cel Ziemi Ikosa. W moim przypadku wygląda to bardzo podobnie. Bywałam blada jak ściana. Dopiero z biegiem lat jakoś łatwiej zdobywała opaleniznę, ale wciąż nie jest idealnie. W tym momencie IKOS jest dla mnie wciąż pozycją obowiązkową i pewnie tak jeszcze długo pozostanie.
To jest cel ogólnie Ziemi Egipskiej, nie tylko Ikosa, Bikora również i pewnie innych, o ile jakieś jeszcze istnieją również :) Bo tak naprawdę, to chyba ogromnej różnicy miedzy tymi kosmetykami nie ma, więc nie piszcie głupot. To jest tak jak z Pepsi i Coca-colą, niby różnicy nie ma, a każdy woli co innego :)
Dla mnie lepszy będzie IKOS, a dla kogoś innego Bi-kor. Najważniejsze jednak by stwierdzić to po korzystaniu z obydwu kosmetyków, a nie tylko jednego Najgorzej jest kiedy ktoś twierdzi, że dany kosmetyk jest "lepszy" nie znając drugiego
Dziewczyny fajny temat ale po co te przepychanki, która ziemia lepsza. Każda ma inne doświadczenia i inny gust. Gdzie szukać najlepiej tej ziemi? Online?
Oj, widzę, że usunięto mój post, pewnie nie można wklejać linków :) W każdym razie chciałam powiedzieć, że zgadzam się z hortensja- każdy ma swój gust, a o gustach się nie dyskutuje ;) Ja jestem zadowolona ze swojej Ziemi BIKOR. Przede wszystkim jest bardzo wydajna i ma naturalny skład :) Kupiłam w sklepie internetowym dystrybutora (tym razem bez linku;) )
Widzę, że mojego również nie ma, ale szukajcie Ziemii Egipskiej Ikosa w Google - tak jest najłatwiej i najszybciej, a przy okazji najtaniej. Dla mnie najważniejszym plusem ziemi Ikosa jest jakość kosmetyku i efekt korzystania, a to właśnie ma dla mnie kluczowe znaczenie.
Wklejanie linków jest sprzeczne z regulaminem forum, więc po prostu jeśli ktoś chce powołać się na jakiś artykuł, to proszę wkleić go jako tekst i wpisać źródło :).
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Akurat nie chodziło o pokazanie jakiegokolwiek artykułu tylko pokazanie gdzie można kupić najtaniej - koleżanka kilka postów wyżej o to pytała, więc odpowiadamy
Najnowsze info - przez cały grudzień wysyłka gratis w sklepie on-line Bikor :] Ot, taki prezent na Mikołajki :) Chyba się skuszę na jakieś nowe świecidełko :P
Ikos w dalszym ciągu bez zarzutów. Zresztą korzystam z niego już dosyć długo i wiem o czym mowa Czy ktoś ma jakieś nowe doświadczenia związane z ziemią egipską? Chętnie to przedyskutuję.
[ Dodano: 2012-05-03, 16:37 ]
Hej dziewczyny - w temacie ziemi egipskiej wrzało, a teraz wielka ciesz. Gdzie się podziały wszystkie dziewczyny, które tak przepadały na ziemią?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum