Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: egipska, ziemia

Ziemia egipska
Autor Wiadomość
tolcia 
Gaduła ;)

Wysłany: 2011-11-21, 16:26 

No taki jest m.in. cel Ziemi Ikosa. W moim przypadku wygląda to bardzo podobnie. Bywałam blada jak ściana. Dopiero z biegiem lat jakoś łatwiej zdobywała opaleniznę, ale wciąż nie jest idealnie. W tym momencie IKOS jest dla mnie wciąż pozycją obowiązkową i pewnie tak jeszcze długo pozostanie.

valenda 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-11-22, 12:45 

To jest cel ogólnie Ziemi Egipskiej, nie tylko Ikosa, Bikora również i pewnie innych, o ile jakieś jeszcze istnieją również :) Bo tak naprawdę, to chyba ogromnej różnicy miedzy tymi kosmetykami nie ma, więc nie piszcie głupot. To jest tak jak z Pepsi i Coca-colą, niby różnicy nie ma, a każdy woli co innego :)

tolcia 
Gaduła ;)

Wysłany: 2011-11-25, 16:29 

Dla mnie lepszy będzie IKOS, a dla kogoś innego Bi-kor. Najważniejsze jednak by stwierdzić to po korzystaniu z obydwu kosmetyków, a nie tylko jednego ;-) Najgorzej jest kiedy ktoś twierdzi, że dany kosmetyk jest "lepszy" nie znając drugiego ;-)

hortensja 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-11-28, 12:36 

Dziewczyny fajny temat ale po co te przepychanki, która ziemia lepsza. Każda ma inne doświadczenia i inny gust. Gdzie szukać najlepiej tej ziemi? Online?

drimmka 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-11-29, 11:43 

Oj, widzę, że usunięto mój post, pewnie nie można wklejać linków :) W każdym razie chciałam powiedzieć, że zgadzam się z hortensja- każdy ma swój gust, a o gustach się nie dyskutuje ;) Ja jestem zadowolona ze swojej Ziemi BIKOR. Przede wszystkim jest bardzo wydajna i ma naturalny skład :) Kupiłam w sklepie internetowym dystrybutora (tym razem bez linku;) )

tolcia 
Gaduła ;)

Wysłany: 2011-11-29, 15:39 

Widzę, że mojego również nie ma, ale szukajcie Ziemii Egipskiej Ikosa w Google - tak jest najłatwiej i najszybciej, a przy okazji najtaniej. Dla mnie najważniejszym plusem ziemi Ikosa jest jakość kosmetyku i efekt korzystania, a to właśnie ma dla mnie kluczowe znaczenie.

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2011-11-29, 17:06 

Wklejanie linków jest sprzeczne z regulaminem forum, więc po prostu jeśli ktoś chce powołać się na jakiś artykuł, to proszę wkleić go jako tekst i wpisać źródło :).

tolcia 
Gaduła ;)

Wysłany: 2011-12-01, 14:31 

Akurat nie chodziło o pokazanie jakiegokolwiek artykułu tylko pokazanie gdzie można kupić najtaniej - koleżanka kilka postów wyżej o to pytała, więc odpowiadamy ;-)

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2011-12-01, 16:03 

Nie mój wymysł :P regulamin jest i należy się do niego stosować :).

drimmka 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-12-06, 12:27 

Najnowsze info - przez cały grudzień wysyłka gratis w sklepie on-line Bikor :] Ot, taki prezent na Mikołajki :) Chyba się skuszę na jakieś nowe świecidełko :P

kalina 
Gaduła ;)

Wysłany: 2012-02-23, 11:55 

Jak tam dziewczyny Bikor się spisuje? :) Jakieś nowości, nowinki? :) U mnie nadal rewelacyjnie :-D

valenda 
Użytkowniczka

Wysłany: 2012-02-29, 10:08 

kalina napisał/a:
Jak tam dziewczyny Bikor się spisuje? :) Jakieś nowości, nowinki? :) U mnie nadal rewelacyjnie :-D

Wciąż bez zarzutów :)

tolcia 
Gaduła ;)

Wysłany: 2012-04-23, 13:29 

Ikos w dalszym ciągu bez zarzutów. Zresztą korzystam z niego już dosyć długo i wiem o czym mowa ;-) Czy ktoś ma jakieś nowe doświadczenia związane z ziemią egipską? Chętnie to przedyskutuję.

[ Dodano: 2012-05-03, 16:37 ]
Hej dziewczyny - w temacie ziemi egipskiej wrzało, a teraz wielka ciesz. Gdzie się podziały wszystkie dziewczyny, które tak przepadały na ziemią? ;-)

Odpowiedz do tematu