Do picia zielonej herbaty skłonił mnie... mój szef. Nakupił przeróżnych paczek z tym cudownym napojem i zawsze prosił o to, bym zrobiła jemu i sobie po filiżance. Ja tam wolałam kawę, ale nie śmiałam odmówić. Po pewnym czasie, zauważyłam, że zrobiłam się szczuplejsza, lżejsza i było mi z tym wspaniale. To zachęciło mnie do tego, by zrezygnować z filiżanki popołudniowej kawy na rzecz zielonej herbaty. Działa również pobudzająco, lecz inaczej niż kawa. Czuje się przy niej taki zdrowy przypływ naturalnej energii. Poza tym o jej zdrowotnych właściwościach można by pisać na prawdę długo. Zachęcam do spożywania - dla zdrowia i urody!!!
woman-news Początkująca Strefa Kobiecości
Wysłany: 2011-05-05, 10:18
CLA
C.L.A Z ZIELONĄ HERBATĄ to nowy suplement diety, który skutecznie wspomaga walkę z nadwagą. Stanowi bogate źródło sprzężonego kwasu linolowego C.L.A., pochodzących z zielonej herbaty polifenoli oraz kwasów tłuszczowych z rodziny Omega-3. Cena (100 kapsułek elastycznych) – ok. 30 zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum