Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ziajkomania

Ziajkomania
Autor Wiadomość
MobilnyGabinet 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-08-31, 13:43 

Ja lubie serie Kozie Mleko:) Pokochałam te kosmetyki:) Ale masło kakaowe tez niczemu sobie, miałam z tego jakis balsam chyba:)

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-10-02, 12:13 

Nie wiem, czy tylko ja tak u siebie zauważyłam, ale w moim toniku z Ziai od początku miałam problemy z zatrzaskiwaniem zamknięcia, teraz jednak w ogóle się nie chce zamknąć, a spowodowane jest to niedokładnie zgrzanym zamknięciem.
Została mi niecała połówka, boję się, że tonik straci swoje walory, a nie mam go póki co w co przelać :-(
Pierwszy raz mi się to przytrafiło :-|

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2010-10-02, 15:49 

Ja też tak miałam z nakrętkami, głównie od mydeł w płynie.
Teraz też mam kilka kosmetyków z dobrymi nakrętkami.

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-10-02, 16:32 

O, no to nie ja pierwsza zauważyłam te defekty.
Dobrze, że jakość się nie zmieniła.

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2011-11-09, 13:30 odświeżam

ZIAJA - to małe imperium kosmetyczne, okazuje się że mają multiwiele kosmetyków, o których nie wiedziałam nigdy wcześniej. co ciekawe, mieszkam w Wwie i nie znam żadnej drogerii, która miałaby znaczną ilość ziaji u siebie na półkach. stąd moje pytanie do dziewczyn, które mieszkają w Wwie: w którym sklepie dostałabym pełną gamę ich maseczek do twarzy :?: rossmann nie ma ani czerwonej, ani różowej a zachęcona żółtą, brązową i zieloną chciałabym ich wypróbować. podobnie z szamponami czy odżywkami i maskami do włosów. okazuje się, że w ziaji mają nawet pastę do zębów, choć jej akurat bałabym się wypróbować bez potwierdzenia, że ktoś zużył minimum jedną tubkę i jest przynajmniej obojętny, jeśli nie zadowolony :lol: mimo to dobrze byłoby wiedzieć, że gdzieś są i można je nabyć, także proszę o hinty ;-)

ze swojej strony Użytkowniczkom, które lubią działające i jednocześnie megaszybko wchłaniające się kremy do rąk, niepozostawiające tłustej warstwy polecam krem ziaji ochronny z ekstraktem z bawełny, za powalającą normalnie cenę 3,49 pln. jak wiecie, nie znoszę kremów do rąk bo każdy jest dla mnie za tłusty. ale ponieważ zaczął się okres chłodów, który uwielbiam, ale który dla moich dłoni jest momentami bardzo nieprzychylny postanowiłam iść i kupić jakiś tani krem ziaji. były w takich opakowaniach jak to kozie mleko za ponad 5 pln i był ten z ekstraktem z bawełny w tubce jak dawna pasta do zębów za 3,5. stwierdziłam, że nie ma co wywalać kasy, skoro i tak po nasmarowaniu będę czekać z rękami w powietrzu dziesięć minut, a potem pójdę zmyć i zdecydowałam się na ten tańszy. i totalne zaskoczenie bo nie dość, że na moje dłonie wyglądające, jakbym nimi tarła o chodnik działa rewelacyjnie (nakładałam w tym okresie kilka warstw dziennie, zwykle po każdym umyciu łap) to naprawdę się wchłania :!: :mrgreen:

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2011-11-09, 16:20 

Ten z bawełną też mam zamiar kupić, widziałam za grosze w Tesco, a leelo zupełnie mnie przekonała swoją opinią ;-)

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2011-11-09, 23:14 

ewelynka69 napisał/a:
Ten z bawełną też mam zamiar kupić, widziałam za grosze w Tesco, a leelo zupełnie mnie przekonała swoją opinią ;-)

hihi, cieszę się, że pomogłam :-D - wiedziałam, że jak ja polecę szybko wchłaniający się krem do rąk, to bez pudła ;-) ;-) ;-) choć epistołkę walnęłam nieziemską - dobrze, że się ewelynka po 1/4 czytania nie zniechęciłaś :roll: :-P

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2011-11-10, 11:16 

leelo napisał/a:
ewelynka69 napisał/a:

hihi, cieszę się, że pomogłam :-D - wiedziałam, że jak ja polecę szybko wchłaniający się krem do rąk, to bez pudła ;-) ;-) ;-) choć epistołkę walnęłam nieziemską - dobrze, że się ewelynka po 1/4 czytania nie zniechęciłaś :roll: :-P

Bo Ty leelo zawsze narzekałaś na kremy, na ich, że tak powiem, "tłustość" i konsystencję, więc ten musi być godny zauważenia. A skoro nie przepłacamy to można zakupić i sprawdzić, jak moje dłonie na niego zareagują ;-)

Chyba już pisałam, że niedawno kupiłam w aptece za 3.90 krem glicerynowo - ogórkowy Ziaja. Też rewelacyjnie się wchłania i pachnie bardzo świeżo :-D

BioverdeNatural 
Coś już napisała
www.bioverde-natural.com

Wysłany: 2011-11-10, 16:54 

Tak,tym kosmetykom trzeba przyznać,ze nie są drogie a czasem naprawdę pomagają,wiec cena nie zawsze wyznacza to co dobre i sprawdzone. Używam ich kremów do rąk i nie tylko,póki co bez zastrzeżeń.

Odpowiedz do tematu