ZIAJA - to małe imperium kosmetyczne, okazuje się że mają multiwiele kosmetyków, o których nie wiedziałam nigdy wcześniej. co ciekawe, mieszkam w Wwie i nie znam żadnej drogerii, która miałaby znaczną ilość ziaji u siebie na półkach. stąd moje pytanie do dziewczyn, które mieszkają w Wwie:
w którym sklepie dostałabym pełną gamę ich maseczek do twarzy 
rossmann nie ma ani czerwonej, ani różowej a zachęcona żółtą, brązową i zieloną chciałabym ich wypróbować. podobnie z szamponami czy odżywkami i maskami do włosów. okazuje się, że w ziaji mają nawet pastę do zębów, choć jej akurat bałabym się wypróbować bez potwierdzenia, że ktoś zużył minimum jedną tubkę i jest przynajmniej obojętny, jeśli nie zadowolony

mimo to dobrze byłoby wiedzieć, że gdzieś są i można je nabyć, także proszę o hinty
ze swojej strony Użytkowniczkom, które lubią działające i jednocześnie megaszybko wchłaniające się kremy do rąk, niepozostawiające tłustej warstwy polecam krem ziaji
ochronny z ekstraktem z bawełny, za powalającą normalnie cenę 3,49 pln. jak wiecie, nie znoszę kremów do rąk bo
każdy jest dla mnie za tłusty. ale ponieważ zaczął się okres chłodów, który uwielbiam, ale który dla moich dłoni jest momentami bardzo nieprzychylny postanowiłam iść i kupić
jakiś tani krem ziaji. były w takich opakowaniach jak to kozie mleko za ponad 5 pln i był ten z ekstraktem z bawełny w tubce jak dawna pasta do zębów za 3,5. stwierdziłam, że nie ma co wywalać kasy, skoro i tak po nasmarowaniu będę czekać z rękami w powietrzu dziesięć minut, a potem pójdę zmyć i zdecydowałam się na ten tańszy. i
totalne zaskoczenie bo nie dość, że na moje dłonie wyglądające, jakbym nimi tarła o chodnik działa rewelacyjnie (nakładałam w tym okresie kilka warstw dziennie, zwykle po każdym umyciu łap) to naprawdę się wchłania