Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-02-13, 17:06
ja też nie lubię kremów do twarzy tej firmy, miałam ich kilka - ogórkowy, herbika plant, 100 procent pielęgnacji, kakaowy, oliwkowy
ale te tłuste czyli oliwkowy i kakaowy nie nadają się dla mojej cery, nawet ich lekkie formuły które już nie są aż tak tłuste więc dla kogoś z cera suchą się nadają
a z tych dla mojej cery mieszanej nadaje się do użytku ten z serii herbikaplant - kupiłam go ostatnio bo nieb yło mojego ulubionego kremu i jest super, nie świeci się po nim twarz, chyba go ulepszyli bo jak go kiedyś używałam to nie był taki fajny
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1865 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-02-27, 13:28
Ten rozświetlający to seria limitowana? (bo tak pisze), zresztą pierwszy raz go widzę :) a jaki ma zapach? i czy nawilża?
albatrosik Coś już napisała
Wysłany: 2010-02-27, 20:46
bardzo lubię Ziaji mydło pod prysznic - masło kakaowe i kokosowe mleczko ! super pachnie i doskonale nawilża ciało, a przy tym ceny tych kosmetyków są bardzo korzystne
Ja używam akurat na jesień i zimę kremu oliwkowego i odżywczego z opuncji figowej. Dla mnie zestaw super a mam mieszaną cerę. Konsystencja ciężkawa, ale na mrozy i wiatry mi to nie przeszkadza, mam poczucie że zostaje na skórze i chroni Teraz będę się rozglądać za czymś lżejszym na wiosnę...macie może jakieś swoje typy?
Przypadła mi do gustu seria kozia teraz jest masełko do ciała właśnie sobie zafundowałam serie balsam,masło do ciała i mydło pod prysznic www.goldmax.pl/ mają całą serie
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Jutro wybieram się na zakupowe szaleństwo W gazetce reklamowej Superpharm wyczytałam ,że seria kosmetyków Kozie Mleko jest w promocji - 15%! Kończy mi się balsam i krem do rąk a jeszcze jakiś wiosenny kremik na facjatę mam na liście zakupowej
Ostatnio kupiłam w promocji mydło i masło ,,Kozie mleko" za 12 zł całość. Zapach mi nie odpowiada ale jakość i owszem. Mydło Ziaji to jedyny kosmetyk po ,którym czuję się czysta, a masło owszem nawilża ,ale do mojej suchej skóry jest za mało skuteczny i zastąpiłam go kremem oliwkowym. Wymieniam Irenę Eris i Avon na Ziaję.
Dzięki Ziaji moja skóra twarzy nie odczuła zimy. Tłuste kremiki na noc i na dzień i kołderka z podkładu i pudru i heja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum