Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ziajkomania

Ziajkomania
Autor Wiadomość
pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2010-02-13, 14:38 

Dokładnie... Nie lubię kremów z Ziaji do twarzy. Są okropnie tłuste.

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2010-02-13, 17:06 

ja też nie lubię kremów do twarzy tej firmy, miałam ich kilka - ogórkowy, herbika plant, 100 procent pielęgnacji, kakaowy, oliwkowy

ale te tłuste czyli oliwkowy i kakaowy nie nadają się dla mojej cery, nawet ich lekkie formuły które już nie są aż tak tłuste więc dla kogoś z cera suchą się nadają

a z tych dla mojej cery mieszanej nadaje się do użytku ten z serii herbikaplant - kupiłam go ostatnio bo nieb yło mojego ulubionego kremu i jest super, nie świeci się po nim twarz, chyba go ulepszyli bo jak go kiedyś używałam to nie był taki fajny

pati 
pati

Wysłany: 2010-02-26, 22:03 

A ja postanawiam dodać kolejne plusy dla ZIAJI, tym razem są to balsamy do ciała: oliwkowy i rozświetlający. Cena ok. 9-10zł :).

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 10 razy
Wysłany: 2010-02-27, 13:28 

Ten rozświetlający to seria limitowana? (bo tak pisze), zresztą pierwszy raz go widzę :) a jaki ma zapach? i czy nawilża?

albatrosik 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-02-27, 20:46 

bardzo lubię Ziaji mydło pod prysznic - masło kakaowe i kokosowe mleczko ! super pachnie i doskonale nawilża ciało, a przy tym ceny tych kosmetyków są bardzo korzystne :lol:

pati 
pati

Wysłany: 2010-02-27, 20:49 

Zapach ma przyjemny, konsystencja bardzo dobra, zresztą wszystkie balsamy Ziaji są gęste i nawilżające, przynajmniej wg mnie :)

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2010-02-27, 22:26 

ja używam balsamu kozie mleko, bardzo dobrze nawilża, lepiej niż krem do rąk z tej serii

lin-ka 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-03-02, 10:02 

Ja używam akurat na jesień i zimę kremu oliwkowego i odżywczego z opuncji figowej. Dla mnie zestaw super a mam mieszaną cerę. Konsystencja ciężkawa, ale na mrozy i wiatry mi to nie przeszkadza, mam poczucie że zostaje na skórze i chroni ;-) Teraz będę się rozglądać za czymś lżejszym na wiosnę...macie może jakieś swoje typy?

slimcamelia 
Początkująca

Wysłany: 2010-03-03, 22:25 

Przypadła mi do gustu seria kozia teraz jest masełko do ciała właśnie sobie zafundowałam serie balsam,masło do ciała i mydło pod prysznic www.goldmax.pl/ mają całą serie
:-D

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2010-03-03, 22:34 

Ja zaczęłam kolekcje Masła kakaowego, uzależnił mnie ten zapach! Wczoraj kupiłam mydło pod prysznic, mam też krem do twarzy (do cery suchej)

lin-ka 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-03-12, 00:05 

Jutro wybieram się na zakupowe szaleństwo :mrgreen: W gazetce reklamowej Superpharm wyczytałam ,że seria kosmetyków Kozie Mleko jest w promocji - 15%! Kończy mi się balsam i krem do rąk a jeszcze jakiś wiosenny kremik na facjatę mam na liście zakupowej ;-)

margareta61 
Coś już napisała
margareta61

Wysłany: 2010-03-12, 18:19 

Ostatnio kupiłam w promocji mydło i masło ,,Kozie mleko" za 12 zł całość. Zapach mi nie odpowiada ale jakość i owszem. Mydło Ziaji to jedyny kosmetyk po ,którym czuję się czysta, a masło owszem nawilża ,ale do mojej suchej skóry jest za mało skuteczny i zastąpiłam go kremem oliwkowym. Wymieniam Irenę Eris i Avon na Ziaję.
Dzięki Ziaji moja skóra twarzy nie odczuła zimy. Tłuste kremiki na noc i na dzień i kołderka z podkładu i pudru i heja

lin-ka 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-03-12, 22:44 

U mnie zimą króluje krem z opuncją figową, też taki tłustawy i bardzo fajnie pachnie :)

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2010-06-05, 12:43 

Kupiłam masło kakaowe z Ziai i jest super :)
Cuuuuuudownie pachnie mmm... Czuję się jak ciasteczko ;-)

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2010-06-06, 17:52 

Ziaja ma teraz nowe płyny do higieny intymnej. Widziałam też krem na ukąszenia komarów za 6zł, na pewno kupię jeszcze w tym tygodniu.

Odpowiedz do tematu