A ja poszukiwałam ostatnio jakiegoś dobrego kremu do stóp więc mam pytanie Darish:), dostane te kremy do stóp i pięt ( mam z moimi stopami trochę problemów)
w drogerii? I jak byś mogła zdradzić cenę ( wybieram sie na większe zakupy i orientacyjnie przydało by się wiedzieć ile muszę mieć w portfelu hehe)
Te kremy do stop sa po 6zl jakos:)
chyba nawet oba tylko jeden do piet jest mniejszy :)
dostaniesz w schlekerze i rossmanie:)
Wypróbujemy :) Wahałam się jeszcze pomiędzy tym poniżej a jogurtowym. Zostałam przy kozim mleku, ale zobaczymy, czy po nim te się sprawdzą. Może któraś z Was stosowała...
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Aż mnie ciekawi to kozie mleko... Jedni bardzo zachwalają, inni z kolei narzekają na uczulenia i popuchnięte oczy... Aż sama jestem ciekawa... Wydaje mi się jednak, że te uczulenia mogą być spowodowane nadmierną warstwą kremu.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
mi sie wydaje, ze to zalezy od skladnikow, poprostu niektore moga byc nietolerowane przez dane osoby a grubosc nie ma nic do tego... mnie czasami oczy pieka i lzawia ale jak sie dostanie do oka krem... a nie powinien...
Bardzo możliwe, ale wydawało mi się, że Ziaja to bardzo delikatne kosmetyki, więc nie wiem sama, jakoś nie chce mi się wierzyć, chyba, że tak, jak mówisz, ktoś ma uczulenie na jakiś składnik.
Masła Ziaji to po prostu cuuuuudooooo!!! Niestety, jestem alergikiem nad alergikami, nie mogę stosować prawie żadnych zwykłych kosmetyków (tzn. nie powinnam w ogóle, ale jak raz na miesiąc się posmaruję masłem Ziaji, to czasem nie wyjdzie mi uczulenie:P), ale gdybym tylko mogła, chyba bym je wcierała trzy razy dziennie! Uwielbiam! Zwłaszcza masło kakaowe, ale wanilia też fajna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum