Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ziajkomania

Ziajkomania
Autor Wiadomość
majka373 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2009-06-01, 21:31 

dronka.dronka - ten krem kakaowy dobry?

CZyli jednym słowem ZIAJA bije wszystkie kosmetyki....pod każdym względem:-)

Darish:)

Wysłany: 2009-06-01, 22:33 

greeneyes8 napisał/a:
A ja poszukiwałam ostatnio jakiegoś dobrego kremu do stóp więc mam pytanie Darish:), dostane te kremy do stóp i pięt ( mam z moimi stopami trochę problemów)
w drogerii? I jak byś mogła zdradzić cenę ( wybieram sie na większe zakupy i orientacyjnie przydało by się wiedzieć ile muszę mieć w portfelu hehe)

Te kremy do stop sa po 6zl jakos:)
chyba nawet oba tylko jeden do piet jest mniejszy :)
dostaniesz w schlekerze i rossmanie:)

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2009-06-01, 22:39 

A powiedzcie mi, stosowała któraś z was krem pod oczy z ziaji przeciwko zmarszczkom? Jeśli tak, to jaki? I czy spełnił swoją rolę?

dronka.dronka

Wysłany: 2009-06-02, 10:05 

majka373 napisał/a:
dronka.dronka - ten krem kakaowy dobry?

krem jest super, taki tłuściutki :-) używam go najczęsciej, gdy moja skora podłapie promieni słonecznych - czyli po opalaniu i smażeniu sie w solarium ;-)

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2009-06-02, 12:15 

pati napisał/a:
A powiedzcie mi, stosowała któraś z was krem pod oczy z ziaji przeciwko zmarszczkom? Jeśli tak, to jaki? I czy spełnił swoją rolę?

http://www.beauty-forum.p...-oczy-vt176.htm
temat o kremach pod oczy, moja wypowiedź na temat ziaji też jest

pati 
pati

Wysłany: 2009-06-02, 13:06 

:) Ja dzisiaj kupiłam krem BIO aloesowy, płyn dwufazowy do demakijażu oczu i kozie mleko pod oczy :) Zobaczymy jak się sprawdzą :)

Wysłany: 2009-06-02, 16:56 

pati napisał/a:
kozie mleko pod oczy :)

mam, jest normalny ;)

pati 
pati

Wysłany: 2009-06-02, 17:05 

Wypróbujemy :) Wahałam się jeszcze pomiędzy tym poniżej a jogurtowym. Zostałam przy kozim mleku, ale zobaczymy, czy po nim te się sprawdzą. Może któraś z Was stosowała...

Wysłany: 2009-06-02, 17:13 

mi podoba sie opakowanie i forma aplikacji z ziaji:)
kiedys mialam z algami kremy jakiejs innej firmy i gorzej sie nakladaly z tubki...

pati 
pati

Wysłany: 2009-06-02, 17:15 

Aż mnie ciekawi to kozie mleko... Jedni bardzo zachwalają, inni z kolei narzekają na uczulenia i popuchnięte oczy... Aż sama jestem ciekawa... Wydaje mi się jednak, że te uczulenia mogą być spowodowane nadmierną warstwą kremu.

Wysłany: 2009-06-02, 17:23 

mi sie wydaje, ze to zalezy od skladnikow, poprostu niektore moga byc nietolerowane przez dane osoby a grubosc nie ma nic do tego... mnie czasami oczy pieka i lzawia ale jak sie dostanie do oka krem... a nie powinien...

pati 
pati

Wysłany: 2009-06-02, 17:27 

Bardzo możliwe, ale wydawało mi się, że Ziaja to bardzo delikatne kosmetyki, więc nie wiem sama, jakoś nie chce mi się wierzyć, chyba, że tak, jak mówisz, ktoś ma uczulenie na jakiś składnik.

Anelka 
Miłośniczka forum
Anelka

Wysłany: 2009-06-02, 19:09 

Ja się zastanawiałam nad kupieniem masła/balsamu WANILIOWEGO...
Może któraś z WAS go miała i może coś o nim powiedzieć? ;-)

pati 
pati

Wysłany: 2009-06-03, 15:45 

Kozie mleko pod oczy wypróbowane, tak samo jak krem BIO aloesowy :) jest fajnie :) Naprawdę delikatne kosmetyki.

dżajło 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-06-03, 19:34 

Masła Ziaji to po prostu cuuuuudooooo!!! Niestety, jestem alergikiem nad alergikami, nie mogę stosować prawie żadnych zwykłych kosmetyków (tzn. nie powinnam w ogóle, ale jak raz na miesiąc się posmaruję masłem Ziaji, to czasem nie wyjdzie mi uczulenie:P), ale gdybym tylko mogła, chyba bym je wcierała trzy razy dziennie! Uwielbiam! Zwłaszcza masło kakaowe, ale wanilia też fajna.

Odpowiedz do tematu