Bardzo proszę o opinię tego balasmu brązującego. Używałam go rok temu.Teraz znów zaczęłam. Efekty daje dobre moim zdaniem, lecz nogi wyglądają po nim nienaturalnie. A co wy myślicie o tym produkcie? :)
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Mówisz o tym Ziaja Sopot? Raz użyłam (podebrałam siostrze) i wyszły mi pomarańczowe plamy. Może po prostu niedokładnie rozsmarowałam ale więcej go nie chcę.
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-06-29, 09:15
Na forum w temacie Ziajkomania znajdziesz moją i nie tylko opinię.
Ja z tego balsamu jestem zadowolona, trzeba po prostu go dobrze rozprowadzić, zrobić peeling itp.
Jednak jak mimo to komuś zostają plamy, to ja nie wiem, dla mnie ten balsam ten super. Na słońcu za bardzo nie mogę przebywać, więc pozostają mi samoopalacze i balsamy.
miałam sopot sun (jeżeli o ten chodzi) zdecydowanie bardziej wolę SunOzon po peelingu, nie zostawia smug i nie jest pomarańczowy,skóra ma delikatny odcien opalenizny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum