Uzywalyscie juz takiego zetawu ?:)
Ja zastanawiam sie nad kupnem :)
znalazlam po wpisaniu w google "Skin Genius"
i TimeWise
jakbnym miala kupowac to oczywiscie ten tanszy heh ;)
moze polecicie jakis inny ?:)
P.S. po kliknieciu na brazowy napis pokaze sie opis produktu ;)
Mikrodermabrazja to to samo co mikrodembrazja ;)
przynajmniej tak mi powiedziano ;) hehe
gleboki peeling, dokladnie oczyszcza skore i usowa stary naskorek ;) likwiduje takze pory :D i na to licze jak zaczne stosowac ten zabieg ;)
Skóra jest wiadomo, zaczerwieniona zaraz po zastosowaniu kosmetyków. Natomiast potem zaczerwienienie mija. Tak było w moim przypadku.
Odsyłam Cię do recenzji na stronie sklepu http://esentia.pl tam możesz poczytać różne opinie o tym zestawie.Zalezy też jaką masz skóre:)
no faktycznie ja nie znam mlodszych osob ktore to stosowaly, ale jezeli maja jakies defekty i chca to chyba mozna we wczesniejszym wieku stosowac takze
wszystko zależy od stanu skóry, od indywidualnych predyspozycji cery, czynników genetycznych itp. nieraz kobieta w wieku 35 lat ma cere w lepszym stanie niz 25 -latka,
wiec jesli ktoś już musi to ok, ale przestrzegam wszystkie młode dziewczyny, których cera jeszcze nie wymaga tego zabiegu ....
anirybka Coś już napisała
Wysłany: 2007-10-30, 02:36
Zapraszam do sprobowania zestawu do Mikrodermabrazji z Oriflame. Kosztuje 84 zł. Po informacje zapraszam bezpośrednio do mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum