Dziewczyny czy któraś używała żeli zmieniających kolor pod wpływem temperatury na naturalnych paznokciach? Taki produkt ma w ofercie EF, linia Impressionails.
Podpytuję o opinie, czy warto kupić, czy fajny efekt.
Katasia
_________________ Katasia
z Polski
blondiii Początkująca
Wysłany: 2010-01-07, 17:19
Ja tez jestem ciekawa. Napiszcie cos na ten temat
Kandzik19 Początkująca
Wysłany: 2010-05-18, 17:41
Witam czytałam o tym w Akademii Paznokcia. Bardzo ciekawe tylko czy praktyczne. Paznokcie ciagle sa w jednym kolorze tylko pod wpływem ciepła koncowka zmienia kolor. Jak dla osoby która lubi urozmaicone paznokcie nie bedzie to czyms czym sie zachwyci :)
aga.1985 Coś już napisała
Wysłany: 2010-06-17, 20:02
No niezły jest ale faktycznie mało praktyczny. Tak troszkę jak dodatki do lalek barbie :P
Czyli kolor nie zostaje na paznokciach i znika zaraz po powrocie do normalnej temp. Powinny o nim pomyśleć panie pracujące w kuchni, chodzące do sauny ......
kasia_86 Początkująca
Wysłany: 2010-08-11, 21:14
Lepsza byłaby zmiana pod wpływem światła... albo nie wiem sama czego, ale temperatura?
astarte Użytkowniczka
Wysłany: 2010-09-22, 20:02
pomysł sam w sobie jest bardzo ciekawy, ale faktycznie jedynie kobiety chodzące często do sauny będą zadowolone z tego lakieru, bo kucharki to nie mogą mieć paznokci pomalowanych [podłe przepisy bhp] także jako ciekawostka lakier zmieniający kolor to rzecz fajna, ale chyba mało praktyczna dla kobiet przebywających cały czas w temperaturze pokojowej ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum