Pola13 Użytkowniczka
Wysłany: 2011-03-10, 11:23
Ja jestem zdania, że nie ma lepszych żeli pod prysznic od Nivea-są bardzo wydajne, już niewielka ilość wystarcza by się pienił i dało si nim umyć. Poza tym mają piękne zapachy i ciało pachnie przez jakiś czas po umyciu. Według mnie to najlepsze co można wybrać!
Nivea są ok, ale jakoś ja wolę te przywiezione z Niemiec czy Holandii od tych kupionych w Polsce (choć podobno to jest to samo). Poza tym lubię Zajkę i Palmolive.
Do mnie jakoś żele Fa nie przemawiają... Zapachy mnie mdlą, ale może też to kwestia tego, że Fa kojarzy mi się z piosenką "mydełko fa", której nie znoszę.
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2307 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2011-03-24, 20:58
Ja używam Fa miodowego, jak dostałam ten żel, to pomyślałam, że musi być okropny, jednak okazał się fajny. Nie ma tak słodkiego zapachu, że aż mdli, więc skóra po nim przyjemnie pachnie. I jest bardzo wydajny, bardzo gęsty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum