Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2307 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2011-05-02, 13:40
Swojego Olaya kupiłam w Rossmanie za 13- 15 zł. W Naturze też jest tylko jest droższy, chyba po 17 zł widziałam, chyba że może w gazetce będzie to wtedy taniej :)
Używałam Soraya - nie pasował mi za bardzo, Clean&Clear, miałam wrażenie, że mi za bardzo ściąga skórę... Mam wrażliwą, więc przyznam, że żel to zawsze był dla mnie problemem. Już 2 miesiące używam Żelu oczyszczającego Sanoflore i bardzo mi przypasował. Zapach mnie po prostu urzekł - miętowo-cytrynowy, takie orzeźwiające zapachy o poranku dają kopa :) Cena 29zł/150ml, dostępny w aptekach.
86supra Coś już napisała 86supra
Wysłany: 2011-05-04, 10:18
Ja używam rano Hempz Purifying Facial Cleanser a wieczorkiem jeszcze raz tonik i garnier czysta skóra 3 w 1 i powiem wam że rewelacja. skóra jest oczyszcza i nawilżona.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-05-04, 19:57
A ja kupiłam sobie z Lirene przeznaczony dla skóry suchej miał nie dawać efektu ściągania skóry, niestety miałam wrażenie, że skóra jest ściągnięta. Nie używam żadnego żelu.
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-05-04, 20:15
Ja z lirene polecam taki w fioletowym opakowaniu z peelingiem. Dla cery mieszanej.
I taki w jasnoniebieskim - pełna nazwa to Lirene dermoprogram nawilżający żel do mycia twarzy (bo jest też ciemnoniebieski, miałam go już dawno, nie pamiętam nawet kiedy, ale się nie sprawdził i dlatego wiem, że są dwa niebieskie, bo można pomylić).
zdjęcia nie mogłam znaleźć.
86supra Coś już napisała 86supra
Wysłany: 2011-05-09, 11:26
o liren z peelingiem miałam i tez uważam, że jest dobry. Dobrze oczyszcza tawarz mi nawet zmniejszyły się wągry po tym co w moim przypadku to sukces :)
Znam dobry żel do mycia dla facetów. Mój misiek ma taki. To preparat do codziennego mycia twarzy KYOKU. Trudno mnie oceniać jak to działa na jego skórę, ale muszę powiedzieć, że jest ona bardzo przyjemna w dotyku. Korzysta z tego jakieś 5 tygodni, ale pewnie wybierze go na dłużej.
Jeżeli się nie pieni to już duży plus,bo do tej pory spotykałam się z żelami które bardzo pienią,więc wiem co to znaczy.. Daj znać za jakiś czas jakie są efekty.
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-08-08, 18:18
skończyłam używać pierwsze opakowanie. Ja do tej -pory używałam takich, które się pienią i może dlatego nie mogłam się przyzwyczaić, ale po dłuższym stosowaniu stwierdzam, że jest bardzo fajny.
Lusiek276 Coś już napisała Lusiek276
Wysłany: 2011-08-11, 01:22
Bardzo fajny żel do mycia twarzy ma Floslek, z serii hypoalergicznej. jest bardzo delikatny dla skóry, nie podrażnia i nie uczula, w sam raz dla mojej delikatnej cery :) Używam go już jakiś czas i mogę polecić :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum