pierwsze slysze ze zel istnieje hehe az sie wstyd przyznac zawsze widzialm tylko kremy i zadnego nie potrafie polecic bo na mnie nie dzialaja a przynajmniej na nogi
aagnieszkaa1 nie wiem czy dobrze zrozumiałam wy piszecie o żelach do golenia a nie usuwających włosy. Jeśli to pierwsze to ja wlaśnie używam żelu z avonu jest bardzo dobry bo wcale nie podrażnia skóry. Stosuję go przy goleniu owłosienia z intymnych miejsc mojego ciała jako jedyny sprawdził się po innych bardzo często miałam takie podrażnienia że ho ho. Bardzo polecam jest naprawdę super
makczar dobrze zrozumiałaś do golenia...
ale mozemy porozmawiać tez o tych balsamach np osłabiaja odrastajace włosy po depilacji i inne... ogolnie a kosmetykach stosowanych do golenia i po nim
makczar, a jak sie zwie tez zelik
krem po depilacj, ktory oslabia wloski i pomaga w podraznieniach po depilatorku, wedlug mnie najlepszy to Vanity firmy BIELENDA (mleczko lagaodzace po depilacji) dobry jest tez Soraya, rowniez spowalnia odrastaie to jest łagodzacy balsam po depilacji
aagnieszkaa1 na opakowaniu npisane jest żel do golenia Skin So Soft
martyna0104 Początkująca
Wysłany: 2007-03-20, 17:56
ja stosowalam zel Tanita ale nikomu go nie polecam staraszanie podrazanial mi skore ze potem cale nogi mialam czerwone i tak mnie piekly STRASZNE i jeszce jedno smiergi akwarium bo zawiera algi
makczar mi sie cos o uszy obiło ale nie jestem pewna
[ Dodano: 2007-05-15, 17:49 ]
a balsamy do ciała osłabiajace włoski po depilacji stosuje ktos? jest taki w avonie ale nie wiem czy cos skutkuje niby pisze w katalogu ze 71% kobiet zauwazyło zmiany...
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 112 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-06-13, 22:44
Tylko i wyłącznie męskie! Żele do golenia dla kobiet są droższe, mniejsze i dużo mniej skuteczne niż te dla mężczyzn. Ja notorycznie podbieram je swojemu :> Podobna sytuacja jest z maszynkami do golenia (tych nie podbieram, mam własną). Męskie są ostrzejsze, wytrzymalsze, lepiej dopasowujace się do kształtów ciała, mają poręczniejsze rączki i są kilka razy tańsze. Dodatkowo są szybsze: ostatnio zaopatrzyłam się w jakąs GIlette z piecioma ostrzami!!! Raz dwa i łydki gładziutkie.
_________________ Nie szukaj szczęścia w gwiazdach cudzego nieba, kiedy własne wisi Ci nad głową!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum