grochal84 Początkująca
Wysłany: 2009-10-14, 14:16
żelazko antycelulitowe
Mam problem mam ochote kupic cos fajnego do mojego saloniku i zastanawiam sie nad żelazkiem antycelulitowym Abacosun(czy w ogóle dziala i czy warto)
czy może clarena cellulogia-dermomassager(to same pytanko co do zlezka)
no i fale radiowe?? wiem ze warto tylko ktore bo np clarena 7 tys a abacosun 24 czemu taka róznic czy to tylko wyglad czy rózwniez jakies parametry ?? oczywiscie umowiłam sie na konsultacje z firma ale wiadomo ze obie beda mnie namaiwac na swoje wie bardzo prosze o pomoc
Ja w ogóle średnio wierzę w takie wynalazki. Sport, dieta, plus kremy :)
Ale wiadomo, że w salonie takie rzeczy są obowiązkowe, ludzie wierzą w "cuda" ;)
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 668 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2009-10-15, 12:54
ja przyznam ze pierwszy raz slysze te nazwy urzadzen :) ale warto czasem zaplacic wiecej za dane urzadzenie, ktore ma wiele zastosowan, czyli przykladowo robi drenaz, elektrostymulacje itd. kupujac kazde pojedynczo: jedno na cellulit, drugie na co innego to wieksza strata pieniazkow.
Ale czasem urządzenia które mają wiele zastosowań są gorsze niż te które są kierowane do konkretnej czynności...Co do zelazek to napewno oba dzialaja wiec musisz dobrze rozwazyc parametry i zastosowanie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum