createmodeon Początkująca
Wysłany: 2009-05-20, 12:09
Żel do rąk antybakteryjny
Hej,
robi się coraz cieplej na dworze, postanowiłam spróbować żelu antybakteryjnego do dłoni. Rewelacja :) Przyjemna świeżosc na dloniach. Polecam szczerze. Używam żelu HiGeen z allegro. Zastanawiam się czy to w pełni bezpieczny srodek bo zawiera alkohol.
Ja też miałam ten żel Higeen. Byłąm z niego bardzo zadowolona. Bardzo wydajny, nie trzeba było nalewać sobie dużo na ręce, jak w przypadku innych żeli. Pozatym bardzo ładnie pachnie i dłonie miałam jak po użyciu balsamu. Koleżanki mówiły mi, że jest kilka zapachów do wyboru. Chciałam jeszcze kupić, ale nigdzie nie znalazłam. Szukałąm w różnych sklepach, drogeriach, nawet w supermarketach. Wypróbowałam już inne, ale Higeen jest najlepszy!
Czy ktoś wie, gdzie można go kupić?
a czy po tym żelu nie ma takiego dziwnego tłustawego filtru na dłoniach, jak po większości kremów do rąk zastanawiałam się nad kupieniem czegoś takiego, ale mam taką schizę na temat kremów do rąk (nie mogę ich stosować, mam wrażenie że moje dłonie się lepią i muszę szybko je umyć), że odłożyłam zakup - dajcie znać, pls
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Witaj.
Szczerze mówiąc ten żel z Oriflame'mu w porównaniu z Higeen'en ma nieprzyjemny zapach. Higeen był dużo bardziej gęsty, a mimo wszystko nie pozostawiał na dłoniach tłustego filtru, inne żele pozostawiają
Nie ma za co... Naprawdę polecam. Mój chłopak też właśnie nie cierpi kremów do rąk, a w pracy przydaje mu się dość częste odświeżanie dłoni, a ten preparat bardzo mu się spodobał :).
[ Dodano: 2010-01-24, 19:54 ]
Ja z tego Oriflame byłam zadowolona, mój chłopak też.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
ja go ostatnio próbowałam w przychodni. stoi taki duży dozownik dla wszystkich. Uważam że jest super. zapach, szybko się wchłania i ręce naprawdę odświeżone.
najlepsze jest to, że nie potrzeba wody aby ręce były pozbawione bakterii :D
Ja mam żel z Rossmana, Carex za 7zł i też jestem zadowolona. Zabija 99,9% bakterii, ładnie pachnie, nie wysusza, ma wygodną pompkę. Podobno starcza na 100 aplikacji, bardzo możliwe bo mam go od jesieni i jest jeszcze ponad pół.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum