olimpia Coś już napisała
Wysłany: 2009-10-23, 09:48
zegarki Locman
Witajcie co sądzicie o tej marce zegarków? Znalazłam ciekawą ofertę Locmana na minuta.pl i bardzo podobają mi się ich niecodzienne i oryginalne kształty. Z tego co się orientuje Locman to jedna z lepszych włoskich marek i już na pierwszy rzut oka widać, że są to zegarki z wyższej półki. Ceny wiadomo, adekwatne do jakości, ale wydaje mi się że warto ciut dołożyć i mieć takie niepowtarzalne cudeńko
Faktycznie, minuta.pl ma bardzo duży wybór zegarków tej marki. Z tego co się orientuję (a o zegarkach się nasłuchałam, bo tata mojego byłego miał sklep z zegarkami ;)) Locman to luksusowa marka, znana na całym świecie. Coś dla ludzi o zasobnym portfelu, którzy cenią sobie jakość, elegancję i oryginalność.
Centipede Początkująca
Wysłany: 2009-11-27, 20:27
A mnie osobiście nie przypadły do gustu te zegarki, mają dziwne tarcze, ale każdy ma inny styl i o to przecież chodzi. Nie możemy wszyscy chodzić jednakowo ubrani. Mnie bardzo podoba się kolekcja PIERRE CARDIN, znalazłam na zegarki.com.pl i są bardzo tanie, więc można mieć ładny dodatek za niewielki wydatek.
Też mi się nie podobają. Wolę klasyczne timex'y albo fossil.
Wysłany: 2011-10-10, 12:50
Ja poluję raczej na zegarki z tej wyższej półki, lepiej mieć jeden, a elegancki i klasyczny, który sprawdzi się w wielu stylizacjach. Czyli wolę zegarki w formie biżuterii, seria zegarków Emporio Armani i D&G biją wszystkie inne pod tym względem na głowę, są po prostu śliczne :) I wcale nie kosztują jakichś strasznych pieniędzy, np. na stilago.pl bardzo często pojawiają się w wyprzedaży.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum