Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: locman, zegarki

zegarki Locman
Autor Wiadomość
olimpia 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-10-23, 09:48 zegarki Locman

Witajcie co sądzicie o tej marce zegarków? Znalazłam ciekawą ofertę Locmana na minuta.pl i bardzo podobają mi się ich niecodzienne i oryginalne kształty. Z tego co się orientuje Locman to jedna z lepszych włoskich marek i już na pierwszy rzut oka widać, że są to zegarki z wyższej półki. Ceny wiadomo, adekwatne do jakości, ale wydaje mi się że warto ciut dołożyć i mieć takie niepowtarzalne cudeńko ;-)

zielonoczarna 
Początkująca

Wysłany: 2009-10-29, 23:17 

Faktycznie, minuta.pl ma bardzo duży wybór zegarków tej marki. Z tego co się orientuję (a o zegarkach się nasłuchałam, bo tata mojego byłego miał sklep z zegarkami ;)) Locman to luksusowa marka, znana na całym świecie. Coś dla ludzi o zasobnym portfelu, którzy cenią sobie jakość, elegancję i oryginalność.

Centipede 
Początkująca

Wysłany: 2009-11-27, 20:27 

A mnie osobiście nie przypadły do gustu te zegarki, mają dziwne tarcze, ale każdy ma inny styl i o to przecież chodzi. Nie możemy wszyscy chodzić jednakowo ubrani. Mnie bardzo podoba się kolekcja PIERRE CARDIN, znalazłam na zegarki.com.pl i są bardzo tanie, więc można mieć ładny dodatek za niewielki wydatek.

drimmka 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-09-16, 13:05 

Też mi się nie podobają. Wolę klasyczne timex'y albo fossil.

CarrotShake 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-10-10, 12:50 

Ja poluję raczej na zegarki z tej wyższej półki, lepiej mieć jeden, a elegancki i klasyczny, który sprawdzi się w wielu stylizacjach. Czyli wolę zegarki w formie biżuterii, seria zegarków Emporio Armani i D&G biją wszystkie inne pod tym względem na głowę, są po prostu śliczne :) I wcale nie kosztują jakichś strasznych pieniędzy, np. na stilago.pl bardzo często pojawiają się w wyprzedaży.

Odpowiedz do tematu