aga, używasz dokładnie tych samych produktów co ja (dokładnie takie same tampony i wkładki, nawet zapach ten sam), ale podpisaski, choć też always, ja używam te softy z piórkiem na opakowaniu.
używam ich od lat i nie zauważyłam żadnych negatywnych skutków jak pieczenie, swędzenie itp. więc raczej nie potrzebuję specjalistycznych produktów tego typu tym bardzej, że zapewne byłyby droższe niż te, w które zaopatruję się obecnie...
[ Dodano: 2011-07-27, 00:19 ]
masmi napisał/a:
Tampony bez aplikatora (22 szt.) - 10,60 zł
Tampony z aplikatorem (16 szt.) - 15,60 zł
naprawdę jest taka różnica w cenie tamponów poza tym jak mówiłam pozostałe produkty droższe...
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Ja niestety co do podpasek to jestem chyba bardziej wrażliwa bo mnie np. często piecze.. Ale to okazuje się że zależy od tego jaka jest ta powłoka na nich. A poza tym tampony normal. I wiadomo że znane firmy jak Always, Carefree czy OB.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum