tylko w większości miejsc pracy poprostu nie wypada chodzić z dziełem sztuki w kolorach tęczy na paznokciach, a jak są jeszcze za długie to niestety nikt nie potraktuje Cię poważnie.
Dokładnie tak, nie można czasem w pracy wyglądac jak cyrkowiec
Jesli ktos tym sie zajmuje to ok, moze byc reklamą tego co robi, ale jest ktos pracuje w biurze no to soryy winetou ale schludny wygląd ponad wszytko.
_________________ Czasem pakujemy stare rzeczy i chowamy je na strychu, nigdy nie zamierzając ich wyjmować, ale nie potrafimy się ich pozbyć - pewnie tak samo jak marzeń...
Mi też ten kształt się podoba, jest naturalny. kiedyś moja siostra tak piłowała sobie pazurki a teraz zmieniła na proste (kwadraty)
_________________ Czasem pakujemy stare rzeczy i chowamy je na strychu, nigdy nie zamierzając ich wyjmować, ale nie potrafimy się ich pozbyć - pewnie tak samo jak marzeń...
Jak szłam na studniówkę to kosmetyczka właśnie na migdałki mi spiłowała paznokcie i muszę przyznać, że bardzo mi się podobało i po nałożeniu lakieru ładnie się "prezentowały" :)
_________________ „Jeśli okazja wzywa Cię po imieniu, nietaktem byłoby nie odpowiedzieć”
yoana30 Coś już napisała
Wysłany: 2009-05-08, 13:11
racja zauwazylam ze ostatnio coraz wiecej osob piluje sobie pazurki na tzw migdalki
_________________ stars are blind...
POLA Początkująca
Wysłany: 2009-05-09, 16:45
czesc dziewczyny,jestem nowa na forum..
chcialabym sie dowiedziec czy ktoras z was pracowala sprzetem airbush,poszukuje takze dobrych hurtowni kosmetycznych na terenie bydgoszczy by zorientowac sie w cenach sprzetu. z gory dzieki za odpowiedz.pozdr.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum