Witam,
Chciałam was prosić o pomoc w doborze proszków i płynów do zdobień z akrylu,jestem na forum zalogowana od niedawna i nie wiem czy dobrze nazwalam temat
ale mam kłopot bo nie mam kursu na akryl a chciałam iść parę kroków do przodu.Stylizacja zajmuje się od ponad 3 lat,chciałam zrobić sobie kurs ale na razie nie mam na to czasu ani kasy specjalnie...
jeżeli możecie powiedzcie co mam kupić na sam początek żeby coś już zacząć w tym kierunku...
Nie zależy mi na paznokciach akrylowych tylko na zdobieniu...
Proszę o wskazówki...:)
Z góry dziękuje.. :)
Kurs owszem też jest ważny nawet bardzo i to też nie najtańszy pierwszy z brzegu ale bez dobrego narzędzia nie zrobi tego czego będzie oczekiwać. Takie jest moje zdanie. Pracowałam różnymi pędzelkami i różnice są naprawdę kosmiczne.
Tu można polemizować. Każdy w zasadzie instruktor jest przeważnie dystrybutorem danej marki i szkoli na "własnej" firmie. Zatem logiczne jest, że "jego" sprzęt jest najlepszy. Chyba, że jest na tyle obiektywny i obeznany w ofercie konkurencji i faktycznie powie co jest warto kupić a czego nie bardzo.
Dziękuje bardzo za te wskazówki a na kurs wybiorę się na pewno to więcej niż pewne na razie po prostu chce na własna rękę trochę się dowiedzieć i coś zacząć ćwiczyć...:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum