Witam, mam mały problem. Mianowicie, jakiś czas temu byliśmy z mężem w Zakopanem. W jednym ze sklepów bardzo spodobały mi się zawieszki z kryształem Swarovskiego. Czy ktoś wie gdzie mogę kupić takie zawieszki? Dziękuję za wszelką pomoc!
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
astarte Użytkowniczka
Wysłany: 2011-02-10, 11:05
Nie wiem dokładnie o jakie zawieszki Ci chodzi, ale jeżeli są one z kryształkami Swarovskiego to zobacz na jomisilv.pl Jest tam bardzo duży wybór tego typu biżuterii, także może tam znajdziesz to, co Cię interesuje.
Deja-Art Coś już napisała
Wysłany: 2011-03-10, 16:26
Swoje poszukiwania powinnaś zacząć od sklepów internetowych oraz na allegro. Tam jest spory wybór,a ceny często również są atrakcyjne,wiec chyba warto. Daj znać czy udało Ci się cos znaleźć.
Polecam allegro, ale kupuj tylko te które mają certyfikat, reszta to podróby.
Deja-Art Coś już napisała
Wysłany: 2011-03-24, 11:35
Na allegro również można wypatrzeć coś dobrego,tylko patrz co i u kogo kupujesz. Im więcej pozytywnych opinii ma sprzedawca,tym jest bardziej wiarygodny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum