Siemka Są tu niewiasty które tak jak ja codziennie myślą :'Nie, nie ruszaj nożyczek! Dasz radę!' ? Zapuszczam grzywkę od kilku miesięcy i niewiem już co z nią robić, narazie spinam do góry. Macie jakieś inne pomysły co robić z niesforną grzywą? pozdrawiam!
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-05-21, 18:53
po prostu przypiąć tak jak piszesz
wiem coś o tym bo sama kiedyś ( tak dawno że nawet nie pamiętam zapuszczałam grzywkę, ale wtedy czesałam kucyk bez przerwy, teraz nie znoszę kucyków )
no ja mam grzywke :) wlosy szybko mi rosna to czasem sama sobie ja podcinam ale raczej srednio mi to wychodzi heh wiem o co ci chodzi mowiac "niesforna" normalnie przedzialek mam na boku a czasem wstaje a grzywka sama sie podzieli na dwie czesci i nic z nia zrobie...mocze... susze mocze susze pianka a ta nic. czasem tak jest hehe dlatego zawsze po wymyciu wlosow od razu ukladam ja tak jak powinna byc ale mimo tego czasem grzywka tez ma moze miec gorszy dzien
_________________ "Jakie to piękne, gdy dziewczyna zapomina, że jest dobrze wychowana."
No to jest problem. Moja zawsze była równa, a teraz.. A zresztą, wrzucam zdjęcia przed i po Teraz niewiem, zapuszczam ale co potem?.. Myślę o całkowitej zmianie fryzury.. póki co brak pomysłów pozdrawiam !
Wyrzuciłam zdjęcia żeby mnie nikt nie posądzał za nieskromną, bo nie jestem taka i nie chcę być tak postrzegana,
pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony przez Syjamka 2009-05-22, 12:50, w całości zmieniany 1 raz
O kurcze, a ja szukałam mojego starego konta i zapomniałam jaki miałam nick! Hhehe jestem pod wrażeniem Ale już zostanę przy tym, nie będę mieszać :) Też myślę, że lepiej mi z grzywką, ale mam dość takiej prostej, i chcę aby trochę podrosła i może jakoś ją wycieniuję (?) cholera wie.. Napewno bez niej jest mi wygodniej A te foty co tu dałam to mają akurat bardzo mało photo shopa w sobie Tylko lekkie wygładzenie skóry i tyle. Tylko ja zapuszczam grzywkę? ;P pozdrowki
[ Dodano: 2009-05-21, 23:01 ]
Acha, a co do tamtego konkursu to no dostałam tytuł, ale już więcej nie wystartuje w żadnym miss-dorosłam, mimo tego, nie chwaląc sie, że dostalam sie teraz do pol finalu Miss Polski to mam to gdzies, nie jade
Dorosłaś? A chwalisz się i panoszysz... Nie pisz już nic, bo się pogrążasz :/ Zaczynam się zastanawiać, czy swoje zdjęcia umieściłaś w celu porady czy reklamy. Bo sory, ale nie wiem co mają do rzeczy potuningowane zdjęcia w programie, chwalenie się tytułami a tym bardziej obrazek auta pod podpisem... !!!!
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Pati, nie rozumiem dlaczego sie unosisz
Rok temu napisałam posta gdzie prosiłam sie o głosy-głupie. Ale dorosłam (wiele czynników na to wpłynęło) i tyle. Nie chwalę się, chciałam tylko zaznaczyć że mam okazję dalej startować ale już mnie to nie bawi. Swoje zdjęcia umieściłam w celu porady. Reklamy? A przed kim i przedewszystkim CO mam reklamowac, bo nie rozumiem?... Do rzeczy mają zdjęcia to, że mam na nich grzywkę. Nie są potuningowane, są jedynie wygładzone i tyle. A auto w moim podpisie to auto które hcę kupić niedługo, ot, taką mam pasję. Jedni mają kota w podpisie, inni Marylin Monroe..a ja mam auto, i co?
Nadal nie rozumiem o co sie oburzasz... Przecież ja jestem zwykłą dziewczyną taką jak TY i nawet nie chcę, aby ktokolwiek mnie miał za kogoś lepszego, bo nie jestem lepsza. Więc o co chodzi? Człowiek popełnia błędy, ale nie umiesz wybaczyć jeśli przeprosi i zrozumie?
Spoko, Twoje życie, twoja sprawa... Ale więcej skromności, bo daleko tak nie ujedziesz... A zwłaszcza na tym forum... Bo na świecie takich, jak Ty, jest wiele... A to forum nie służy promowaniu... OT
Dobra, wróćcie do tej grzywki....
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-05-22, 09:23
Temat z grzywką już był, więc mogłaś tam umieścić swój post, żeby nie zakładać podobnych tematów Jak byś dała zdjęcie z grzywką bez photo shopu, czy tam innych ulepszaczy, to wtedy by nam było łatwiej stwierdzić jak lepiej
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 28 Sie 2008 Posty: 759 Skąd: racek ^^
Wysłany: 2009-05-22, 10:51
ja nie zapuszczam ale mam już swoją strasznie długą, jakoś nie wiem czemu dawno nie byłam u fryzjera.
A dobra, tak szczerze to wiem - boję się że znowu mi zrypie tą grzywkę i znów będę wyglądała jak miotła przez następny miesiąc
Ale wracając do tematu - póki co moją grzywkę,która sięga mi już ust zakładam na bok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum