Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: grzywke, zapuszczacie

Zapuszczacie grzywkę?
Autor Wiadomość

Syjamka

Wysłany: 2009-05-21, 18:30 Zapuszczacie grzywkę?

Siemka ;-) Są tu niewiasty które tak jak ja codziennie myślą :'Nie, nie ruszaj nożyczek! Dasz radę!' ? ;-) Zapuszczam grzywkę od kilku miesięcy i niewiem już co z nią robić, narazie spinam do góry. Macie jakieś inne pomysły co robić z niesforną grzywą? pozdrawiam!

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2009-05-21, 18:53 

po prostu przypiąć tak jak piszesz
wiem coś o tym bo sama kiedyś ( tak dawno że nawet nie pamiętam :lol: zapuszczałam grzywkę, ale wtedy czesałam kucyk bez przerwy, teraz nie znoszę kucyków :lol: )

moni_ja 
Miłośniczka forum

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-05-21, 19:08 

no ja mam grzywke :) wlosy szybko mi rosna to czasem sama sobie ja podcinam ale raczej srednio mi to wychodzi heh wiem o co ci chodzi mowiac "niesforna" normalnie przedzialek mam na boku a czasem wstaje a grzywka sama sie podzieli na dwie czesci i nic z nia zrobie...mocze... susze mocze susze pianka a ta nic. czasem tak jest hehe dlatego zawsze po wymyciu wlosow od razu ukladam ja tak jak powinna byc ale mimo tego czasem grzywka tez ma moze miec gorszy dzien :-D

Syjamka

Wysłany: 2009-05-21, 19:17 

No to jest problem. Moja zawsze była równa, a teraz.. A zresztą, wrzucam zdjęcia przed i po ;-) Teraz niewiem, zapuszczam ale co potem?.. Myślę o całkowitej zmianie fryzury.. póki co brak pomysłów ;-) pozdrawiam !

Wyrzuciłam zdjęcia żeby mnie nikt nie posądzał za nieskromną, bo nie jestem taka i nie chcę być tak postrzegana,
pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony przez Syjamka 2009-05-22, 12:50, w całości zmieniany 1 raz  

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2009-05-21, 22:10 

Jak mam być szczera, lepiej Ci z grzywką...

Darish:)

Wysłany: 2009-05-21, 22:24 

ja tam srednio widze roznice bo fotki z grzywka sa stylizowane a bez takie normalne:P
takze ciezko ocenic;p
a ja Cie kiedys juz widzialam :P

[ Dodano: 2009-05-21, 22:28 ]
o mam: http://www.beauty-forum.pl/profiles/2189.htm
kiedys mialas taki profil;p
http://www.beauty-forum.p...highlight=#5360
ma sie ta pamiec do twarzy:P

sorki za OT:P

pati 
pati

Wysłany: 2009-05-21, 22:30 

no tak samo myślałam Darish:)

Syjamka

Wysłany: 2009-05-21, 22:59 

O kurcze, a ja szukałam mojego starego konta i zapomniałam jaki miałam nick! :shock: Hhehe jestem pod wrażeniem :-D Ale już zostanę przy tym, nie będę mieszać :) Też myślę, że lepiej mi z grzywką, ale mam dość takiej prostej, i chcę aby trochę podrosła i może jakoś ją wycieniuję (?) cholera wie.. Napewno bez niej jest mi wygodniej ;-) A te foty co tu dałam to mają akurat bardzo mało photo shopa w sobie :-) Tylko lekkie wygładzenie skóry i tyle. Tylko ja zapuszczam grzywkę? ;P pozdrowki

[ Dodano: 2009-05-21, 23:01 ]
Acha, a co do tamtego konkursu to no dostałam tytuł, ale już więcej nie wystartuje w żadnym miss-dorosłam, mimo tego, nie chwaląc sie, że dostalam sie teraz do pol finalu Miss Polski to mam to gdzies, nie jade :-?

Darish:)

Wysłany: 2009-05-21, 23:04 

Syjamka napisał/a:
cholera wie..

na forum nie przeklinamy;p bo dostaniesz ostrzezenie zaraz;p

a co do konkursow to skoro Angelika wygrala wybory w Polsce (a znalam ja) to smialo moge powiedziec, ze te zeszly na psy...

pati 
pati

Wysłany: 2009-05-21, 23:10 

Dorosłaś? A chwalisz się i panoszysz... Nie pisz już nic, bo się pogrążasz :/ Zaczynam się zastanawiać, czy swoje zdjęcia umieściłaś w celu porady czy reklamy. Bo sory, ale nie wiem co mają do rzeczy potuningowane zdjęcia w programie, chwalenie się tytułami a tym bardziej obrazek auta pod podpisem... !!!!

Syjamka

Wysłany: 2009-05-21, 23:52 

Pati, nie rozumiem dlaczego sie unosisz :cry:
Rok temu napisałam posta gdzie prosiłam sie o głosy-głupie. Ale dorosłam (wiele czynników na to wpłynęło) i tyle. Nie chwalę się, chciałam tylko zaznaczyć że mam okazję dalej startować ale już mnie to nie bawi. Swoje zdjęcia umieściłam w celu porady. Reklamy? A przed kim i przedewszystkim CO mam reklamowac, bo nie rozumiem?... Do rzeczy mają zdjęcia to, że mam na nich grzywkę. Nie są potuningowane, są jedynie wygładzone i tyle. A auto w moim podpisie to auto które hcę kupić niedługo, ot, taką mam pasję. Jedni mają kota w podpisie, inni Marylin Monroe..a ja mam auto, i co?
Nadal nie rozumiem o co sie oburzasz... :-/ Przecież ja jestem zwykłą dziewczyną taką jak TY i nawet nie chcę, aby ktokolwiek mnie miał za kogoś lepszego, bo nie jestem lepsza. Więc o co chodzi? Człowiek popełnia błędy, ale nie umiesz wybaczyć jeśli przeprosi i zrozumie?

pati 
pati

Wysłany: 2009-05-22, 09:03 

Spoko, Twoje życie, twoja sprawa... Ale więcej skromności, bo daleko tak nie ujedziesz... A zwłaszcza na tym forum... Bo na świecie takich, jak Ty, jest wiele... A to forum nie służy promowaniu... OT

Dobra, wróćcie do tej grzywki....

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2009-05-22, 09:23 

Temat z grzywką już był, więc mogłaś tam umieścić swój post, żeby nie zakładać podobnych tematów :mrgreen: Jak byś dała zdjęcie z grzywką bez photo shopu, czy tam innych ulepszaczy, to wtedy by nam było łatwiej stwierdzić jak lepiej :-D

nocandygirl 
Powieściopisarka

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-05-22, 10:51 

ja nie zapuszczam ale mam już swoją strasznie długą, jakoś nie wiem czemu dawno nie byłam u fryzjera.
A dobra, tak szczerze to wiem - boję się że znowu mi zrypie tą grzywkę i znów będę wyglądała jak miotła przez następny miesiąc :cry:
Ale wracając do tematu - póki co moją grzywkę,która sięga mi już ust zakładam na bok ;-)

Syjamka

Wysłany: 2009-05-22, 12:48 

Nocandygirl a trzyma Ci sie sama na bok czy musisz jej jakoś pomagać?

Odpowiedz do tematu