tak jak przeczytalam nazwy to bardziej rozumiem do czego moze sluzyc ten pierwszy wypisany produkt, ale mimo to zanim cos napisze z sensem to musze zobaczyc co to wogole jest ;)) jakos te nazwy nie rzucily mi sie w oczy ostatnio;)
Hmm... Powiem tak... "Obcowałam" już z kosmetykami LIRENE i niestety nie jestem zadowolona... Są zbyt rozpowszechniona, a rezultaty nie są zadowalające, przynajmniej dla mnie... Jeśli z kolei chodzi o Farmona.... Myślę, że mniej renomowana i znana firma, jednakże bardziej przychylam się do tego kosmetyku, niż w/w... Naprawdę Lirene odradzam :/
Pojawiło sie sporo kosmetyków z serii Lirene właśnie w moim sklepie. I osobiście używam kremu pod oczy z serii po 30-tce (Folacyna) i jestem zadowolona - bo jako kosmetyczka miałam stycznośc z wieloma kosmetykami/dermokosmetykami. I ten krem akurat nie jest drogi to fakt, ale mam mniej widoczne zmarszczki pod oczami - i ogólnie jak go używam to tak jakoś sie przyjemnie robi po posmarowaniu pod okiem i na powiece. Polecam
_________________ "Uroda jest darem natury, o który trzeba nieustannie dbać"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum