Molik2008 Coś już napisała
Wysłany: 2011-07-25, 14:42
W Rossmanie faktycznie są nieco droższe,natomiast ten z Biedronki jest bez zastrzeżeń,moja koleżanka go używa i póki co nie zauważyła nic co mogłoby niepokoić. Zobaczymy jak będzie dalej.
alex82mario Coś już napisała
Wysłany: 2011-08-05, 19:19
zakupy w biedronce
Kupuję deserki , jogurty i czasem lody ;) teraz mój tata kupuje pyszne śliwki
wczoraj była z synem i kupiłam bardzo fajny zestaw prysznicowy, główkę z wężem za 25 zł a syn wybrał sobie grę na komputer "Opowieści z Narni" i miałam go cały wieczór z głowy bo gra mu się bardzo podoba :) a kosztowała 10 zł :)
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2307 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2011-11-07, 18:49
Chciałabym pochwalić płatki kosmetyczne z Biedronki, których używam od pewnego czasu i uważam, że są najlepsze z tych, które dotychczas miałam. Kosztują lekko ponad 2 zł, więc nie majątek, a są solidne i przyjemne. Także polecam.
gaggrysia Początkująca
Wysłany: 2011-11-08, 22:36
ja bardzo często robie zakupy w biedronce i wcale się tego nie wstydzę. dla niektorych to mega obciach. kosmetyków jeszcze nie probowałam, ale może się skusze nastepnym razem :)
Niektóre rzeczy w Biedronie są naprawdę spoko, np. mają najlepszy koncentrat pomidorowy :) Wiadomo, że zdarzają się buble, ale i tak większość rzeczy jest produkowana przez znane marki jak np. przyprawy robione przez Kamis dla Biedronka :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum