No tak,Ja też tak myślałam,ale są solidne
Kupiliśmy je ze względu na niską cenę,już widnieją w Biedronkach od dawna i co jakiś czas ...
Teraz były więc była okazja
Jak przetestujemy,dam znać
A ja kupuje glownie owoce, sa tanie i smaczne, ale trzeba sobie wybrac i trafic na odpowiedni rzut, a z przekasek ostatnio zasmakowaly mi twist fingers - swietne paluchy do piwka, winka :)
[ Dodano: 2010-02-03, 10:00 ]
A robicie moze zakupy w Lidlu?, macie u siebie takie sklepy, mi bardziej ta siec przypadla do gustu niz Biedronka, choc w kazdym kupuje inne produkty, pewnie bez obu bym nie dala rady
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2307 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-02-02, 17:00
Wiosna napisał/a:
A ja kupuje glownie owoce, sa tanie i smaczne, ale trzeba sobie wybrac i trafic na odpowiedni rzut
To prawda, ja też nałogowo kupuję owoce i warzywa w Biedronie, sa bardzo tanie w porównaniu z cena w innych sklepach, w Biedronce za kilogram mandarynek płacimy ponad 4 zł podczas gdy w sąsiednim sklepie za kilogram życzą sobie 8 zł !
To jest niemała różnica
No i tak jak Wiosna napisała, są bardzo smaczne
W biedronce kupuję najczęściej produkty spożywcze, mleko, jogurty takie tam, żarcie. Czasem trafi sie jakaś okazja na bieliznę, albo kosmetyki. A najbardziej lubię Musli crunchy, mniam pycha.
stokrotka19 Coś już napisała
Wysłany: 2011-02-12, 18:18
Kupuje banany, czerwoną fasolę i oliwę z oliwek. Inne produkty kupuję doraźnie, w razie koniecznych potrzeb.
Majonez, musztarda chrzanowa, kawa, sok pomarańczowy, pieluchy Dada, wkładki higieniczne i sporo innych rzeczy. Wypady do Biedronki traktuję jak inspirację. czasem można taką perełkę wyszukać ;) Wczoraj na przykład zakupiłam tablicę motywacyjną dla dziecka. Super zabawa.
gaga85 Coś już napisała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum