missbutterfly Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-06-28, 14:35
zabiegi w spa jakie najlepsze ??
Chciałabym się wybrać do spa, żeby się poddać zabiegom uciszającym. Głównie chodzi mi o to, żeby trochę ujędrnić swoje ciało.
I tutaj pojawia się moje pytanie jakie zabiegi są najlepsze, żeby skóra stała się bardziej elastyczna ??
jeśli macie jakiś doświadczenia to piszcie ;)
Wysłany: 2010-06-29, 11:50
no na pewno masaże!:) wszelkie rodzaje, klasyczne, wyszczuplające, zachwalano tutaj też masaż czekoladą...
jesli chcesz by skóra stała się elastyczna to na pewno nie rezygnuj z masaży i wybierz sobie moze cos dodatkowego, jakis zabieg nawilżający moze?
missbutterfly Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-06-29, 13:10
widziałam już widziałam, że ktoś polecał ten czekoladowy masaż musi on być naprawdę super.
Tylko jeszcze pytanie, gdzie się do takiego spa wybrać ?? Chciałabym nad morze. jeśli macie jakieś namiary na to, gdzie można wypocząć nas morzem i poddać się zabiegom upiększającym to piszcie ;)
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 668 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2010-06-29, 20:11
jesli jest temat masazy ;]
ja - kobieta planujaca otworzyc wlasne spa, jestem na etapie wymyslania zabiegow, ktore robilyby szal ;] i wymyslilam na jesien masaz swiezo mielona kawa :)
w praktyce nie zastosowany, ale zabieg nie tylko bylby masazem ale tez peelingiem i bylby robiony na cieplo.
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 668 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2010-07-12, 10:05
magduska napisał/a:
Jeżeli chodzi o elastyczność skóry to są też fajne zabiegi w kapsule takie maski, są bardzo przyjemne i fajnie wpływają na skórę.
to prawda
praktycznie do kazdej maski mozemy dodac kapsule.
mozemy uzyc maski czekoladowej, cynamonowej, zurawinowej nawet kawowej a takze borowiny.
kazda ma inne dzialanie ;]
izzziska Coś już napisała
Wysłany: 2010-07-13, 09:28
Czekoladowa! :) Super nawilża i tak cudownie pachnie. Ja byłam w spa ce-ce w warszawie na takiej masce a potem miałam masaż czekoladowy. Super dla skóry i humor od zapachu czekolady sie od razu poprawia
gosc2008 Początkująca
Wysłany: 2010-07-13, 21:52
Ja osobiście polecam zabieg ujędrniający na ciało Clarins'a, chodzę na niego regularnie do salonu urody La Femme we Wrocławiu. Przede wszystkim zabiegi są przeprowadzane na najlepszych kosmetykach, wykonanych z naturalnych olejków roślinnych, przez profesjonalistki. Dodatkowo wnętrze i aura sprawia, że człowiek się naprawdę relaksuje Po wyjściu z salonu moja skóra jest gładka, jędrniejsza a ja czuję się lżej
bananamuffin Coś już napisała
Wysłany: 2010-08-18, 10:54
Ja byłam niedawno w Primavera SPA w Jastrzębiej Górze. Fajnie było. Spodobał mi się zabieg czekoladowy na ciało i masaż gorącymi kamieniami - bardzo relaksujące przeżycie. Po tej czekoladzie mam taką super gładką skórę, przyjemną w dotyku, nawilżoną. :)
koliberek Początkująca
Wysłany: 2011-01-05, 10:52
Coś chyba słyszałam. Ja jeszcze nigdy nie byłam w spa ,.ale z dzika przyjemnością czytam sobie o konkretnych zabiegach. To musi być niesamowite uczucie. Niektóre sa niezwykłe i brzmia kosmicznie. Na przykład w Głęboczek. Vine Resort & SPA napotkałam na zabiegi, które opierają się na ...winie. Nie wiedziałam,że tak można:)
Ja jestem miłośniczka zabiegów witaminowych wszelkiego rodzaju i masaży - to rzecz jasna moje ulubione, najlepiej się po nich czuje i tez świetnie wyglądam. Na początek najlepiej zasięgnąć opinii specjalisty od jakiego zabiegu zacząć, bo dla każdego dobre jest co innego.
lady_78 Początkująca
Wysłany: 2011-02-07, 11:45
Ja się wybieram z mężem (!) z okazji Walentynek do Centrum CHANTA'L w Warszawie na zabiegi w ramach specjalnej oferty dla dwojga
Oferta wydaje się być super atrakcyjna: kompleksowa usługa manicure (w ekskluzywnej wersji SPA) oraz głęboko odprężający orientalny masaż Lomi Lomi Nui, a do tego niespodzianka
Mówiąc o współczesnych trendach zabiegowych przede wszystkim trzeba wziąć pod uwagę fakt, że wiosna za pasem a po niej nieuchronnie nadejdzie lato. To oznacza, że piękne kobiece ciała będą odsłaniane w coraz większym stopniu, wprost proporcjonalnie do wzrastającej na zewnątrz temperatury.
rezerwa Początkująca
Wysłany: 2011-02-08, 11:17
napewno wszelkie bańki chińskie, a także zabiegi kiedy nas owijają lub wkładają do komory co pomaga uaktywnić skłądniki zawarte we wszelkiego rodzaju maseczkach
Czekolada i czerwone wino to bardzo przyjemne zabiegi
Kilka razy byłam już na zabiegach czekoladowych albo z czerwonym winem w vip studio Kraków. Zawsze na takie zabiegi chodzę na wiosnę, żeby poprawić ciało po zimie. Są to bardzo przyjemne, relaksujące zabiegi, które dodatkowo ujędrniają i wyszczuplają. Polecam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum