polecam wam dziewczyny zabiegi na twarz i na ciało selektywnej marki kosmetycznej Decleor,ja chodzę do kosmetyczki p.Magdy na kabatach w Warszawie gdzie pracuja na tej firmie.Są specjalne olejki do stosowania na twarz i cudowne maseczki...można się zakochać w tych zabiegach.
Byłam w weekend w Spa Warszawianka w Jerychowie i zafundowałam sobie energizujący dotyk czy jakoś tak sie to nazywało. W każdym razie pani zrobiła mi półgodzinny masaż pleców - po prostu bajka! Przyjemność kosztowała mnie 120 zeta... i to już nie było fajne.
gaga85 Coś już napisała
Wysłany: 2011-03-25, 23:35
ja też byłam w centrum Chanta'l już co prawda nie z okazji walentynek, ale tak sobie po prostu chodzę od czasu do czasu na masaż tajski, raz spróbowalam i nie zamierzam Pana Bernarda zamienić na nikogo innego
Ja powiem ze wszystkie sa najlepsze relaksacyjne ,zalezy od upodoban i przeciwskazan klienta :)
astarte Użytkowniczka
Wysłany: 2011-07-26, 15:27
W Hotelu Głęboczek wypatrzyłam zabieg ujędrniający z witaminą C. Wyczytałam, że większość zabiegów jest tam opartych na winoterapii, także myślę, że może to być ciekawa alternatywa dla większości zabiegów, które można znaleźć w ośrodkach SPA.
Wysłany: 2011-08-10, 23:32
Ostatnio bylam w Velaves we Wladysławowie i tam najlepsze co pamietam z zabiegow to masaż mandara. Jest to masaz na cztery rece. Masazysci wykorzystuja do niego całe swoje ciało :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum