paulina Początkująca
Wysłany: 2008-05-08, 12:17
Zabieg migdałowy Neoglis
Kochane czytelniczki czy wypróbowałyście już nowy zabieg migdałowy Neoglis?. Świetna sprawa! Przygotowuje skórę do kąpieli słonecznych, chroni przed promieniowaniem, odmładza i relaksuje oczywiście !!!!
Kupiłam migdałka z Neoglisu zapłaciłam w promocji 1100 zł z neutalizatorem i odtłuszczaczem zestew jest na 80/100 aplikacji
Dziewczyny zrobiłam jeden zabieg klientce powiedziałą chyba wszystkim klientką z okolic po 3 dniach jak zaczął dzwonić telefon to tylko na mogdałka neoglis jeszcze nie zdążyłąm rozpowiendzieć o zabiegu a już miałam odrazu ze 20 klientek na te zabbiegi moje klientki już nie dają sie namówić na nic innego tylko Migdałowy Neoglisu ja osobiście też go ubustwiam Jest cuper wydajnyt bezpieczny i daje natychmiastowe efekty rozjaśnienia wygładzenia i wypoczętej skóry.
Dzieki Paulina za polecenie super zabiegu z Neoglisa
To teraz może ja polece zabieg Neos Strong
jest dla ekstremalnie zniszczonej skóry dla cery dojżałej z kwasami
oczywiścnie Neoglis
Pozdrawiam
paulina, nie ma nic lepszego od zabiegu migdałowego uwielbiam go !!!!!!!!!!!!! za to, że buźka się opala na taki ładniutki kolor i równiutko
POLECAM też W 100 %
_________________ Czasem pakujemy stare rzeczy i chowamy je na strychu, nigdy nie zamierzając ich wyjmować, ale nie potrafimy się ich pozbyć - pewnie tak samo jak marzeń...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum