Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: falami, radiowymi, zabieg

Zabieg Falami Radiowymi RF
Autor Wiadomość
nelka 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-11-18, 15:51 

RF rzeczywiście jest skuteczny tyle że dziwię się że nikt nie napisał o komplikacjach!? przecież ta metoda to jak wsadzić rękę do mikrofalówki!

ZnanySalon 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-03-10, 10:37 

To moze napisz coś wiecej o komplikacjach,bo rzeczywiscie słyszy sie same pozytywy a nikt nie wymienia minusów tego zabiegu.

Leszek 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-08-11, 10:15 

Komplikacje mogą się pojawić przy wszystkich zabiegach nie tylko RF , wszystko zależy od kosmetyczki czy wie dobrze co i jak.

lufa69 
Początkująca

Wysłany: 2010-08-15, 23:55 

witam serdecznie, ja również skorzystałam z liftingu falami radiowymi :mrgreen: jestem pod ogromnym wrażeniem, to jest niesamowite! kobietki naprawde warto, wczesniej robiłam mikrodermobrazje i powiem, że jest przereklamowana, postanowiłam szukać dalej i znalazłam świetny salon to raz a dwa - doskonałość czyli fale radiowe, dodatkowo po zabiegu nałożono mi ampułkę kawiorową a na nią maseczkę algową, po takim zabiegu wyszłam 10 lat młodsza - szok! nie zaznałam jeszcze takiego szoku w swoim życiu! czysta przyjemność. polecam wam centrumestetykiciala.pl w wawie. przede mną jeszcze ramiona, czyli skrzydła anioła, jak to ktoś określił, czyli obwisłe ramiona, liczę na kolejny spektakularny sukces :shock:

iwona_tarnow 
Początkująca

Wysłany: 2010-10-24, 23:19 Roznica miedzy RF a ultradzwiekami

Jaki polecacie zabieg: RF czy ultradzwieki. Czy ktorys jest bardziej skuteczny? Czy mozna takie zabiegi łączyc z normalnym masazem oraz jaka jest rekomendowana ilosc zabiegow np. w miesiacu.

Dzieki i pozdrawiam wszystkich. To moj pierwszy post na forum :-)

Marta-a 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2012-03-27, 17:05 Re: Roznica miedzy RF a ultradzwiekami

iwona_tarnow napisał/a:
Jaki polecacie zabieg: RF czy ultradzwieki. Czy ktorys jest bardziej skuteczny? Czy mozna takie zabiegi łączyc z normalnym masazem oraz jaka jest rekomendowana ilosc zabiegow np. w miesiacu.

Dzieki i pozdrawiam wszystkich. To moj pierwszy post na forum :-)

a co chcesz zrobic? odmlodzic twarz? zapobiec stazrzeniu czy wymodelowac sylwetke?

lilka 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-11-03, 12:15 

Wiesz co ja miałam robiony zabieg na uda i pośladki Focusem RF w jednej z warszawskich klinik Amaya. Jest to całkiem przyjemny masaż trwa min. 1 h . Efekt widać już po pierwszym zabiegu zwłaszcza jak się porówna część zrobioną to jeszcze nie potraktowanej specjalną głowicą. Jednak całkowity rezultat jest dopiero po minimum czterech. Te zabiegi robi się w odstępach chyba ok 3 tygodniowych. :)

olcia 
Początkująca

Wysłany: 2010-11-05, 12:34 

ja tez byłam na takim zabiegu, ale nie w tym co Ty tylko w Klinice Urody B&B, w centrum w kazym razie tam przy Grzybowskiej ale o czym chciałam napisac, ze miałam tak niesamowicie napieta skóre i taka jedrna ze nie mogłam sie nadziwic, a byłam na tych falach radiowych, moje uda był jak nie moje, wiec jak najbardziej fale radiowe polecam-suuper i salon w sumie tez bardzo mi sie podobal, taki nowoczesny i taki...kobiecy :)

karolinka666 
Początkująca

Wysłany: 2010-12-17, 19:58 

ja byłam juz na 5 zabiegach fal radiowych ale połączonych dodatkowo z takim masażem zasysającym. Jest to chyba jakies nowe urządzenie bo wczesniej się z takim nie spotkałam. Dokładnie nie pamietam jego nazwy ale wykonywałam to w salonie Yasumi w Krakowie na ul. Głowackiego. Naprawde warto bo efekty są rewelacyjne. Do tej pory skorzystałam z zabiegów na uda pośladki i widać wyraznie zmniejszenie cellulitu, podniesienie posladkow i zmniejszenie obwodów. Co najważniejsze w końcu zmieściłam sie w moje ulubione dżinsy, których juz dawno nie mogłam na siebie włożyć:)))). Mam jeszcze wykupione 5 kolejnych zabiegów, już się nie moge doczekać efektów:) bardzo Wam polecam ta metodę bo robiłam wcześniej wiele innych zabiegów i w tym przypadku najszybciej widac rezultaty. Oprócz tego w tym salonie jest bardzo miły i profesjonalny personel, który zawsze potrafi doradzic jaki zabieg będzie najbardziej odpowiedni. Jak skończę serię to napiszę Wam jak to wygląda po 10 zabiegach, ale myślę że będę jeszcze bardziej zachwycona.... także jeśli ktoś chce schudnąć jeszcze przed sylwetrem to trzeba szybko spróbować tego rewelacyjnego zabiegu...

moni.ada 
Coś już napisała
moni.ada

Wysłany: 2011-07-31, 00:46 

Niedawno się zapisałam na pierwszy zabieg :-) Mam nadzieję,ze w moim wypadku też da to takie efekty jak się naczytałam i nasłuchałam w wielu miejscach.Przeczytałam ulotkę z przeciwskazaniami do zabiegu i ...odtchnęłam z ulgą,że się kwalifikuję.W moim salonie jest od czerwca promocja na te zabiegi,a ja się cały czas biłam z myślami,czy się zapisać czy nie.Nigdy w życiu nic nie robiłam u kosmetyczki poważniejszego niż czyszczenie twarzy czy maseczki zwykłe.

panna migotka 
Początkująca

Wysłany: 2011-10-06, 09:55 

Pisałam to już w wątku jak walczyć z cellulitem ale powtórzę tu bo warto.
Ja tez jestem szczupłą osobą, a problem cellulitu mnie nęka, mam a raczej miałam boczki na udach które nie chciały zniknąć ani się wypocić przy moich wysiłkach :-) byłam 4 razy na RF w Botrix w szczecinie (słyszałam że się tego trochę porobiło w gabinetach ale babka jest miła i ma promocję) Ten zabieg choć obejmuje tylko moje boczki i tył nóg u góry pod pupą, dał na prawdę efekty, skóra jest napięta, aż śmiesznie się świeci, a tłuszczyk poszedł w siną dal, zaznaczam że miałam problem miejscowy a ogólnie jestem szczupła, polecam dla pań które chcą miejscowo się pozbyć tłuszczyku i zwisów :) a nie całe się odchudzić. Dla mnie RF jest rozwiązaniem bo te kochane bryczesy się wchłonęły. Idę jeszcze raz, nie wiem na ile to zależy od sprzętu, ale mi się udało :)

Elliah 
Początkująca
Elliah

Wysłany: 2012-03-14, 13:11 

RF jest teraz jednym z najpopularniejszych zabiegów. Starsze panie poprawiaja sobie owal twarzy. Ładnie mozna sobie ujedrnic piersi, brzuszek czy łydki.
Tylko jak to jest w kosmetyce, wszystko seriami, w odpowiednich odstepach, tj cp 7 dni
Tylko tutaj uwaga: osoba, która miala nowotwora w ciagu 5 lat i osoba, która ma w najblizszej rodzinie osoby chore na nowotwora nie moze miec tych zabiegów! Niestety o tym ostatnim salony nie powiadamiaja bo tracą sporo klientów.

Marta-a 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2012-03-27, 17:09 

Jesli chodzi fale radiowe to ja mysle o zabiegu Bio-Rad. Termolifting. Rozmawialam sporo o tym z moja kosmetyczką i ona rekomenduje jako najskuteczniejszy z wszelkich radiowych na odmladzanie i produkcje kolagenu (lepszy od zaffiro).

Ogladalam zdjecia kilku klientek w Klinice BBC i jestem coraz bardziej przekonana

Odpowiedz do tematu