widziałam taki zabieg jak byłam na depilacji laserowej pamiętam ten zapach czuć go było w całym salonie i skoro tak piszecie że warto go zrobić to chyba też się skuszę chociażby do samego zapachu..........
bananamuffin Coś już napisała
Wysłany: 2010-08-18, 10:58
Zabieg ten wygląda właśnie tak, jak opisuje go Paulina. Ja z niego skorzystałam w Primavera Spa i muszę przyznać, że bardzo dobrze mam nawilżoną skórę, gładką, taką jakby odnowioną, nie wiem jak inaczej to nazwać. Zwykły balsam nie przyniesie takiego efektu.
[ Dodano: 2010-09-15, 14:07 ]
Zabiegi czekoladowe na całe ciało to sama przyjemność. Wygładzają i nawilżają skórę tak, że staje się aksamitna. Skóra pachnie czekoladą przez parę dni jeszcze. Ja niestety nie mam na to kasy w tym momencie, a szkoda. :(
ola87 Coś już napisała
Wysłany: 2010-10-17, 19:12
czekoladowy jest dobry ale tez ciekawy jest masaz rosyjski (z miodem), ktory robia np w salonach Denique
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum