Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: cialo, czekoladowy, zabieg

Zabieg CZEKOLADOWY na ciało
Autor Wiadomość
antiata 
Początkująca

Wysłany: 2010-05-20, 11:00 Re: Zabieg CZEKOLADOWY na ciało

[ Dodano: 2010-05-20, 12:00 ]
redjusti79 napisał/a:
Czy ktoś był na takim zabiegu, jakie odczucia, polecacie, czy nie, jakie efekty? Z góry dziękuję za opinie!!

Byłam i polecam. Pyyyszniutki zabieg i nie tak strasznie drogi. ja bylam w Wawie na KEN-ie - Czekoladowe Fondue sie nazywało :) mniaaaaami

kinia347

Wysłany: 2010-06-18, 15:12 

widziałam taki zabieg jak byłam na depilacji laserowej pamiętam ten zapach czuć go było w całym salonie i skoro tak piszecie że warto go zrobić to chyba też się skuszę chociażby do samego zapachu..........

bananamuffin 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-08-18, 10:58 

Zabieg ten wygląda właśnie tak, jak opisuje go Paulina. Ja z niego skorzystałam w Primavera Spa i muszę przyznać, że bardzo dobrze mam nawilżoną skórę, gładką, taką jakby odnowioną, nie wiem jak inaczej to nazwać. Zwykły balsam nie przyniesie takiego efektu.

[ Dodano: 2010-09-15, 14:07 ]
Zabiegi czekoladowe na całe ciało to sama przyjemność. Wygładzają i nawilżają skórę tak, że staje się aksamitna. Skóra pachnie czekoladą przez parę dni jeszcze. Ja niestety nie mam na to kasy w tym momencie, a szkoda. :(

ola87 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-10-17, 19:12 

czekoladowy jest dobry ale tez ciekawy jest masaz rosyjski (z miodem), ktory robia np w salonach Denique

Odpowiedz do tematu