Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: blond, brazu

Z brązu na blond...?
Autor Wiadomość
khoelia 
Początkująca

Wysłany: 2008-09-24, 13:35 Z brązu na blond...?

Moje naturalne włosy to ciemny blond, farbowałam włosy na braz a teraz chcialabym znow miec blond..probowalam przefarbowac ale niestet tak jak myslalam nie wyszło. Czy znacie jakas metode zebym mogla te wlosy przefarbowac na blond....czy konieczna jest wizyta u fryzjerki?

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-09-24, 14:36 

Mam ten sam problem co Ty... mam pofarbowane włosy na jasny brąz i chce miec ciemny blond taki naturalny mi się marzy :mrgreen: myślę, że powinnaś isc do fryzjera, on ci dobrze doradzi, bynajmniej powinien;) ja sie jakoś wybrać nie moge heh;) albo farbować je samemu stopniowo, ale nie gwarantuje, że wyjdzie;)

khoelia 
Początkująca

Wysłany: 2008-09-24, 14:41 

właśnie próbowałam je farbowac stopniowo na blond, ale niestety zafarbowały sie tylko odrosty u wygladało to jakby mi ptaszek na głowe....wiadomo co zrobił :-/ no i chyba musze isc do fryzjera, ale moze ktos ma jeszcze jakies dobre sposoby..

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-09-24, 14:43 

Najlepiej to idź do fryzjera, mogłabyś jeszcze zrobić rozjaśniaczem, ale to Ci włosy może spalić :-|

Darish:)

Wysłany: 2008-09-24, 17:56 

ja mam znajoma fryzjerke i wlasnie nie wiem jak to zrobila ale z czarnej zrobila sie na ciemny blond, z pasemkami;p szkoda ze wczesniej nie bylo tego tematu tak w kaliszu bym jej sie zapytala jak to sie robi ;)

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-09-24, 21:14 

Ja też chce, ale z jasnego brązu:) to ona Ci w Kaliszu robiła?

Darish:)

Wysłany: 2008-09-25, 20:18 

nie, ona sobie sama to zrobila ;) w Kaliszu ;)

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-09-29, 15:37 

Aaa źle przeczytałam:) to ja nie wiem czy mi z jasnego brązu wyjdzie, a jej z czarnego wyszło;)

karojen 
Początkująca

Wysłany: 2008-11-12, 20:00 

odp:z ciemnych na blond mozna przejsc stopniowo pasemkami robionymi na folie. i tak stopniowo co miesiac wiecej(to znaczy na tych brazowych). polecam rozjasniacz:Londacolor do pasemek(takie niebieskie opakowanie;kosztuje ok.13 zl).na calosc nie polecam, bo wlosy beda albo pomaranczowe, albo w najlepszym wypadku bedzie sie wygladalo jak kurczaczek :shock:
sama przetestowalam :!:

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2009-06-24, 12:17 

Ja miałam jeszcze wczoraj sredni braz na końcówkach ciemny...kolezanka-ostatnia klasa technikum fryzjerskiego najpierw mi je rozjaśniała wyszedł taki czerwonawy rudy do góry blond a na to farby welli jesienne złoto i cynamonowy bodajze :-P
i wyszły nawet za jasne niż miały być, ale ciesze sie ze udało sie rozjaśnić z minimalnym zniszczeniem...moje włosy są mocne i gęste i dużo już przeszły;)

groteska 
Użytkowniczka
obczaj to :)

Wysłany: 2009-06-26, 01:00 

ja rozjaśniałam z czarnych ;-) jedna wizyta u fryzjerki+70 zł i już mialam jasny brąz, kolejna... i jestem blondynką ;-)

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2009-06-28, 15:36 

No właśnie jak sie chce to sie da;)

altesz 
Początkująca

Wysłany: 2009-09-01, 20:50 

Ja tez bym tak chciała...

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2009-09-01, 20:56 

altesz napisał/a:
Ja tez bym tak chciała...

To najlepiej do fryzjera, nie ma co samemu kombinować, żeby potem niechcianej niespodzianki nie było.

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2009-09-21, 22:45 

ja miałam ten sam problem co Wy, tylko że ja z granatowej czerni celuję w mój naturalny blond i właśnie kilka dni temu wyszłam od fryzjerki(spędziłam u niej 3 godzinki) ze świetnym balejażem na głowie, mam odcienie blondów, czarny i złocisty brąz, już prawie dwa lata nie widziałam na swojej głowie tak jasnych włosów :-) , na poczatku listopada mam kolejną wizytę i kolejną porcje blondów, i co najfajniejsze, nie zniszczyły mi się ani trochę włosy :-D już niedługo będę miała na głowie wymarzony gołębi popiel :mrgreen:

Odpowiedz do tematu