Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: blond, brazu

Z brązu na blond...?
Autor Wiadomość
ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2011-04-08, 19:21 

Ja chodzę do salonu L'oreala, ale ceny nie są z kosmosu, dlatego dziwie się, że w Welli tak drogo...

gg83 
Miłośniczka forum
gg83

Wysłany: 2011-04-09, 19:31 

To był salon Kemon czy jakoś tak. Inni fryzjerzy powiedzieli, że się nie podejmą zrobienia na moich włosach pasemek, bo nie wiadomo co mi wyjdzie na głowie :( Mam jeszcze kontakt do 1 fryzjerki do której mam iść się pokazać we wtorek...Zobaczymy co ona powie.

4GreatHair 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-04-28, 15:21 

Znam ten ból kiedy żaden fryzjer nie chce podjąć się zmiany Twojej fryzury,też miałam z tym kiedyś duży problem. Mam nadzieję,że wszystko się uda. Daj koniecznie znać na forum :-)

gg83 
Miłośniczka forum
gg83

Wysłany: 2011-04-29, 09:58 

Znalazłam w końcu fryzjerkę, która mi w domu zrobiła pasemka...za 80zł :) Wyszły śliczne:))))) Pasemka mają kolor rudawo - złoty. Za 2 tyg. idę do niej na kolejną porcję pasemek i w ten sposób stopniowo moje włoski będą jaśniały :)))))

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2011-05-02, 13:55 

I jak Ci się podoba nowy wizerunek?
Ja pamiętam, że nie mogłam się przyzwyczaić do jaśniejszych włosów na początku :*

Molik2008

Wysłany: 2011-05-24, 18:28 

Widze, że nie tylko ja miałam ten problem ze zmianą koloru włosów. Samemu nic się nie poradzi konieczna jest wizyta u fryzjera. fakt nie wszyscy chcą się podejmować, ale to kwestai użytych argumentów.

Selective 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-06-27, 16:09 

No zawsze tak jest,jeżeli nie udamy się do fryzjera to same możemy sobie tylko nieco bardziej zaszkodzić niż sprawić inny kolor włosów. Ja mam swojego zaufanego fryzjera do którego zawsze chodze.

NeoNail 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-07-25, 09:22 

Do odwaznych świat należy !!! w razie czego zawsze można wrócić do poprzedniego wyglądu :)

magduska 
Coś już napisała
sercem zobaczysz wszystko!!

Wysłany: 2011-07-25, 10:43 

No można można....ale lepiej wczesniej wybrać dobrego fryzjera i dobrą farbę. Ja miałam ten problem, że dość szybko się wsyztsko wypłukiwało i tak jakby płowiało. A teraz mam mega fryzjerke, robie czekoladowy świetlisty blond z farb cece.... i moje włosy są w najlepszej formie w jakich je widziałam 8-)

Odpowiedz do tematu