To był salon Kemon czy jakoś tak. Inni fryzjerzy powiedzieli, że się nie podejmą zrobienia na moich włosach pasemek, bo nie wiadomo co mi wyjdzie na głowie :( Mam jeszcze kontakt do 1 fryzjerki do której mam iść się pokazać we wtorek...Zobaczymy co ona powie.
4GreatHair Stała bywalczyni
Wysłany: 2011-04-28, 15:21
Znam ten ból kiedy żaden fryzjer nie chce podjąć się zmiany Twojej fryzury,też miałam z tym kiedyś duży problem. Mam nadzieję,że wszystko się uda. Daj koniecznie znać na forum
Znalazłam w końcu fryzjerkę, która mi w domu zrobiła pasemka...za 80zł :) Wyszły śliczne:))))) Pasemka mają kolor rudawo - złoty. Za 2 tyg. idę do niej na kolejną porcję pasemek i w ten sposób stopniowo moje włoski będą jaśniały :)))))
Widze, że nie tylko ja miałam ten problem ze zmianą koloru włosów. Samemu nic się nie poradzi konieczna jest wizyta u fryzjera. fakt nie wszyscy chcą się podejmować, ale to kwestai użytych argumentów.
Selective Coś już napisała
Wysłany: 2011-06-27, 16:09
No zawsze tak jest,jeżeli nie udamy się do fryzjera to same możemy sobie tylko nieco bardziej zaszkodzić niż sprawić inny kolor włosów. Ja mam swojego zaufanego fryzjera do którego zawsze chodze.
Do odwaznych świat należy !!! w razie czego zawsze można wrócić do poprzedniego wyglądu :)
magduska Coś już napisała sercem zobaczysz wszystko!!
Wysłany: 2011-07-25, 10:43
No można można....ale lepiej wczesniej wybrać dobrego fryzjera i dobrą farbę. Ja miałam ten problem, że dość szybko się wsyztsko wypłukiwało i tak jakby płowiało. A teraz mam mega fryzjerke, robie czekoladowy świetlisty blond z farb cece.... i moje włosy są w najlepszej formie w jakich je widziałam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum