Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: cebulek, wlosow, wzmocnienie

Wzmocnienie cebulek włosów
Autor Wiadomość
Elizabeth 
Gaduła ;)

Wysłany: 2007-06-13, 18:00 Wzmocnienie cebulek włosów

Nie mam (jeszcze:P) problemów z wypadaniem włosów, ale szukam odżywki NAPRAWDE wzmacniającej cebulki. Znacie coś dobrego? Mile widziane domowe sposoby.

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2007-06-14, 15:08 

Fructis =) Odżywka wzmacnijąca

Darish:)

Wysłany: 2007-06-14, 16:33 

ja mialam szampon Fructis odzywczy i prawde mowiac malo dzialal :P

ChiQuitA 
Stała bywalczyni
=TheCurlyGal=

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2007-06-15, 13:52 

Niby ma by nic leczniczego... ale jesli chodzi o cebulki to chyba się nie obejdzie, bo odżywki nie wolno aplikowac na skórę głowy. Ja polecam serum w ampułkach Radical. osobiscie nie mam takiego problemu, ale miała go moja mama gdy po jakiejś trwałej zaczęły jej masowo wypadac i kruszyc sie włosy. Po miesiacu nie było już problemu.

Elizabeth 
Gaduła ;)

Wysłany: 2007-06-15, 20:00 

Ale czy mogę tego uzywać tak ot, profilaktycznie?

ChiQuitA 
Stała bywalczyni
=TheCurlyGal=

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2007-06-17, 13:01 

Sądzę, że jak najbardziej. Tylko rzadziej, raz dwa razy w tygodniu. Tak jak każde profilaktyczne serum. Nie zaszkodzi, a może pomóc :)

makczar 
Miłośniczka forum

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2007-06-17, 21:46 

Moja mama tego używała i była naprawdę zadowolona polecam

Elizabeth 
Gaduła ;)

Wysłany: 2007-06-18, 12:02 

No to spróbuje, jescze jak coś dopytam w aptece :) Dzięki dziewczynki!

mcstg 
Początkująca

Wysłany: 2008-03-11, 15:07 

skuteczne sa jedynie profesjonalne kosmetyki do włosów, wiem juz z doświadczenia że nic co dostępne w drogeriach czy kiosku nie zadziała tak skutecznie i szybko jak profesjonalne kosmetyki, sama je stosuje juz od dłuższego czasu i wiem że nigdy nie powrócę do tych zwykłych, poza tym profesjonalne są bardziej wydajne i nie trzeba wylewać sobie "połowy" butelki szamponu żeby dobrze oczyścił wloski z wbrudu. Zachwalam za każdym razem firmę Farouk która posiada naprawde rewelacyjne kosmetyki, moim ulubionym jest spray do prostowania włosów oraz PŁYNNY JEDWAB który uwielbiam, polecam kalamis.pl tam znajdziecie wszystkie kosmetyki które ja polecam.

[ Dodano: 2008-03-11, 15:11 ]
Elizabeth napisał/a:
Nie mam (jeszcze:P) problemów z wypadaniem włosów, ale szukam odżywki NAPRAWDE wzmacniającej cebulki. Znacie coś dobrego? Mile widziane domowe sposoby.

Droga Elizabeth jeżeli chcesz wzmocnić włoski zapobiegawczo radziła bym raz w miesiącu zrobić sobie kuracje z nafty kosmetycznej jest ona niedroga (ok 2zł) w aptece ale jest świetnym wypełnieniem w mojej pielęgnacji włosów. Jedna łyżka stołowa(duża) nafty kosmetycznej, 1 żółtko, sok z cytryny (1/2 cytryny) nałóż to na suche włosy, zawiń folią przezroczystą lub woreczkiem na to owiń recznik i odczekaj w tym 15 min

Odpowiedz do tematu