skuteczne sa jedynie profesjonalne kosmetyki do włosów, wiem juz z doświadczenia że nic co dostępne w drogeriach czy kiosku nie zadziała tak skutecznie i szybko jak profesjonalne kosmetyki, sama je stosuje juz od dłuższego czasu i wiem że nigdy nie powrócę do tych zwykłych, poza tym profesjonalne są bardziej wydajne i nie trzeba wylewać sobie "połowy" butelki szamponu żeby dobrze oczyścił wloski z wbrudu. Zachwalam za każdym razem firmę Farouk która posiada naprawde rewelacyjne kosmetyki, moim ulubionym jest spray do prostowania włosów oraz PŁYNNY JEDWAB który uwielbiam, polecam kalamis.pl tam znajdziecie wszystkie kosmetyki które ja polecam.
[
Dodano: 2008-03-11, 15:11 ]
| Elizabeth napisał/a: |
| Nie mam (jeszcze:P) problemów z wypadaniem włosów, ale szukam odżywki NAPRAWDE wzmacniającej cebulki. Znacie coś dobrego? Mile widziane domowe sposoby. |
Droga Elizabeth jeżeli chcesz wzmocnić włoski zapobiegawczo radziła bym raz w miesiącu zrobić sobie kuracje z nafty kosmetycznej jest ona niedroga (ok 2zł) w aptece ale jest świetnym wypełnieniem w mojej pielęgnacji włosów. Jedna łyżka stołowa(duża) nafty kosmetycznej, 1 żółtko, sok z cytryny (1/2 cytryny) nałóż to na suche włosy, zawiń folią przezroczystą lub woreczkiem na to owiń recznik i odczekaj w tym 15 min