nelka Coś już napisała
Wysłany: 2009-11-18, 15:21
wyszukiwarka salonów
szukałam ostatnio salonów kosmetycznych na różnych portalach i muszę przyznać że strasznie ciężko znaleźć coś ciekawego. Albo dają salon i nic o nim nie wiadomo, albo nie ma cennika, albo strona wygląda tak mało wiarygodnie że sama nie wiem czy mogę wierzyć w to co tam jest napisane. Właściwie to przeszukując google albo muszę się zdać na top 5 salonów (tyle że nie mam pojęcia kto je tam wybiera) albo na przypadek. Ktoś zna jakieś portale z wyszukiwarkami?
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-11-18, 16:34
Najlepiej jak obejrzysz stronę salonu, jakie informacje tam są
jak Cię zaciekawi możesz iśc na jakiś zabieg np paznokcie czy henna i sprawdzić.
nelka Coś już napisała
Wysłany: 2009-11-18, 18:27
no tak ale jak ja chcę znaleźć jakiś salon bo interesuje mnie zabieg wyszczuplający to moge znaleźć taki szukając w googlach. Znajdę salon A natomiast nikt na swojej stronie nie podaje (a przynajmniej nie jest to obiektywne) opinii na temat swojego gabinetu. Mogłabym zapytać na forum jaki salon polecacie ale zakładam że jak chcę iść do manikiurzystki to raczej nie będę czekać tydzień na odpowiedź. Pytam jak wy szukacie gabinetu?
lady m Stała bywalczyni
Wysłany: 2009-11-25, 10:54
Najlepiej jest popytać kobiet o opinie na temat danego salonu, w którym były. Nie ma bardziej wiarygodnego źródła informacji dotyczącego salonów kosmetycznych niż zadowolona klientka! Widzę, że jesteś z Warszawy więc mogę Ci polecić Studio Kleopatra, w którym bywam i jestem bardzo zadowolona. Profesjonalny personel, przemiła atmosfera, dobre ceny. Ja tam wracam zawsze co jest chyba najlepszą rekomendacją. Wejdź sobie na ich stronkę i zobacz co mają w ofercie: studiokleopatra.pl
nelka Coś już napisała
Wysłany: 2009-11-26, 18:55
no cóż tak jak pisałam nie chodzi mi o zapytanie na forum lecz o konkretne rozwiązanie
ale dzięki za pomoc:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum