Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: bizuterii, blyskotki, diamenty, internetowa, kolczyki, kolie, naszyjniki, rubiny, slub, slubna, srebro, szafiry, wypozyczania, zloto

Wypożyczania internetowa biżuterii?
Autor Wiadomość
rikola 
Początkująca

Wysłany: 2010-10-26, 18:49 Wypożyczania internetowa biżuterii?

Co sądzicie o wypożyczeniu biżuterii? Wielu osób nie stać na kupowanie dla siebie pięknej, drogiej biżuterii z kamieniami. Jednak są okazje gdy chwiałoby się takową mieć. Na własnym ślubie, ważnym przyjęciu, balu, uroczystości... Czy nie fajnie by było wypożyczyć sobie naszyjnik np Apart czy w.Kruk, który kosztuje 1500 zł za kwotę dużo niższą? Czy to nie lepsze rozwiązanie, niż wydawać na jeden raz taką kwotę pieniędzy i nie założyć już ani razu tej biżuterii? Fajnie jest też mieć możliwość założenia za każdym razem czegoś innego...

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-10-26, 19:38 

Jeżeli ktoś ma potrzebę posiadania takiej biżuterii to faktycznie może sobie wypożyczyć taką "wypasioną". Ja jednak sama bym się na coś takiego nie zdecydowała.

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2010-10-26, 21:46 

Fajna sprawa z tym wypożyczaniem. Po co kupować biżuterię za kupę kasy i założyć raz, albo później nosić cały czas to samo? Można wypożyczyć za mniejszą sumę i "mieć" co chwilę coś nowego:)

stairi 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-10-27, 21:09 

Pomysł bardzo fajny, byleby ubezpieczenia wypożyczanej biżuterii nie wywindowały zbyt wysoko ceny. Już nawet nie mówię o złej woli i próbie kradzieży, lecz o najzwyklejszych wypadkach, które się na przyjęciach niestety zdarzają. :(

Stairi, nałogowa niszczycielka naszyjników

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2010-10-29, 12:46 

Jestem jak najbardziej ZA. Sama bym sobie coś wypożyczyła na swój ślub :)

Deja-Art 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-03-10, 16:33 

O wiele lepiej jest kupić biżuterię i mieć ja na własność niż wypożyczać w sklepie. A co się stanie jeżeli zepsujesz biżuterię? Wtedy zwracasz jej koszty,więc to mało opłacalne.

Leneczka 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-03-15, 14:55 

Osobiście bałabym się takich zabiegów. Tym bardziej, że nie zdziwiłabym się, gdyby był problem z oddaniem (tzn ,że firma mogłaby się dosłownie o wszystko "czepiać" - c znowu nie jest dziwne, bo muszą dbać o swoją biżuterię)

gg83 
Miłośniczka forum
gg83

Wysłany: 2011-03-23, 15:01 

Ja wolę sobie zwyczajnie kupić i mieć ją na wlasność. Po co mam sie stresować, że coś zgubię czy zepsuję. Poza tym nie lubię chodzić w pożyczonych rzeczach, biżuterii itd.... choć często moje koleżanki pożyczają różne rzeczy ode mnie...

Deja-Art 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-03-24, 11:47 

Czyli pod tym względem jesteśmy zgodne ;-) Lepiej kupić i mieć swoja na własność,niż bawić się w wypożyczania. To mim zdaniem troche bez sensu.

gg83 
Miłośniczka forum
gg83

Wysłany: 2011-03-24, 20:16 

Dokładnie. Biżuteria w obecnych czasach nie jest aż taka droga, poza tym jak ktoś nie ma kasy, to zawsze może sobie kupić sztuczną biżuterię, która często wygląda jak z prawdziwego srebra czy złota.

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2011-03-24, 22:11 

Właśnie:> sztuczna biżuteria jest ładna i tak tania że na każdą okazję można kupować inny komplet:)

Deja-Art 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-04-25, 19:01 

Poza tym, później taka biżuteria jest także pamiątką, która łączy się z wieloma wspomnieniami. Biżuteria jest też często pamiątką rodzinną, więc czasami dobrze kolekcjonowac takie przedmioty.

andrewix 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-07-31, 19:41 

chociaż trzeba przyznać że wypożyczanie biżuterii to jednak fajny pomysł!

Odpowiedz do tematu