Ja tak czy siak, wolałam Kaczyńskiego, niż Komorowskiego. Ale cóż - wygrał "lepszy". Czas pokaże... Obyśmy tylko nie żałowali, bo to nic dobrego, jak premier i prezydent są z tej samej partii... Teraz mogą wszystko.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Wybory to zawsze taka zgadywanka, trzeba wybrać faceta, który będzie lepiej rządził państwem, ale tak naprawdę skąd mamy wiedzieć, który lepszy??
Nie wiemy jak będzie rządził Komorowski, ale nie wiemy też jakby rządził Kaczyński.Czas pokaże
heh ta sama partia a jakby teraz wygrał kaczyński to co by powiedział na wybory parlamentarne??nie głosujcie na PIS bo w końcu ta sama partia a tak nie może być...
Ale czy wygrał? Nie wygrał. Było już tak, że Kaczyński był prezydentem, a brat był premierem - i było źle. Więc teraz będzie identycznie. Stąd mój głos poszedł na niego. Bo te same partie rządzące państwem, to nic dobrego.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum