Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: wybielanie, zebow

WYBIELANIE ZĘBÓW
Autor Wiadomość
Pinky 
Początkująca

Wysłany: 2011-07-13, 15:23 

a ja mam tajemną wiedzę na temat świetnych pasków wybielających, których efekt oprócz mnie, sprawdziło bardzo wiele osób, które pytały się mnie o wybielanie widząc biel moich zębów;) są to tanie paski amerykańskiej firmy crest, zakupić można na allegro (lub w drogeriach w Stanach), do tego nieustannie myję zęby pastą crest whitening. nawet dentystka była pod wrażeniem:):)

lilka 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-08-19, 10:27 

Z tego co ostatnio się dowiedziałam, to z tych domowych preparatów dostępnych na polskim rynku to raczej najbezpieczniejszy jest ten aplikator Liquid Smile. Nie prowadzi do nadwrażliwości zębów. Ponoć efekt jest taki sam jak po zabiegu w gabinecie a w sumie cena relatywnie jest tańsza.

tolcia 
Gaduła ;)

Wysłany: 2011-10-06, 07:37 

Żaden aplikator nie jest pomocy - jedynie dobry efekt daje ciężka praca nad sobą. Koniec z kilkoma kawami dziennie i paczką fajek. Do tego pasta wybielająca Ajona i z biegiem czasu wszystko wraca do normalności. Miałam podobny problem i zdecydowałam się na bezzabiegowe dotarcie do normalności. Udało się!

panna migotka 
Początkująca

Wysłany: 2011-10-06, 09:46 

Ja wybielałam zęby żelem, u dentysty zrobiłam nakładki żelowe na górę i dół, wciskałam co noc do nich żel i nakładałam na zęby tak przez tydzień, polecam robiłam przed ślubem, trzyma się już 2 lata, są piękne :) żelik Opalescence tylko nie bierzcie najwyższego stężenia, tylko średnie, tak mi radziła szwagierka która jest dentystką, mój mąż robił laserem, ale go bolało bo ma wrażliwe zęby i on tego nie poleca, też są bialutkie, u niego szybciej bo jeden zabieg ale drożej, tylko uwaga bo podobno używają do tego laserowego różnych środków aktywujących, niekoniecznie dobrej jakości, lepiej więcej zapłacić niż zniszczyć szkliwo.

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2011-10-06, 10:46 

A ja właśnie siedzę z nakładkami biała perła..... Już minęło 15 min.... staram się nie myśleć o tym, że coś mam na zębach początki były trudne..... Została mi jeszcze 1 tubka żelu i muszę ją wykorzystać. Pierwszą zużyłam przed ślubem i efekty było widać :)

tolcia 
Gaduła ;)

Wysłany: 2011-10-07, 07:49 

No ale jak długo było widać te efekty? To nie jest rozwiązanie na kilka dni/tygodni?
No i jeszcze inna kwestia - jak jest ze szkodliwością tego rozwiązania?

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2011-10-08, 20:05 

To nie jest efekt na kilka tygodni... jak wybieliłam zęby do pewnego stopnia to ten efekt się utrzymuje do dziś... Trzeba jednak dbać o ząbki. Co do szkodliwości to nadwrażliwości jak na razie nie mam.

mrw111 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-10-09, 19:34 

I ile Pani płaciła za wybielanie ?

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2011-10-09, 20:04 

Ja nie wybielam u dentysty tylko w domu tym żelem biała perła. Pisałam o nim w innych postach.

Cena: ok. 50 zł jakoś tak....

Odpowiedz do tematu