plastry świeżego ogorka na twarz :) sa tez krmey rozjasniajace cere, jak sie nie myle to Lirene ma jakis chyba ;) albo to jest do cery naczynkowej, ale wtedy tez rozjasni ;)
Witam ja mam pytanko też odnośnie przebarwień..plus tego mam cerę naczynkową ,plus piegi ..a te przebarwienia straszne;/ wyskoczyły jak wyszłam na słońce. Najbardziej to na czole i przy ustach. Wątpię czy ogórek pomoże. Chciałabym coś skutecznego, nie tłustego (bo buzia mi się poci) coś co mogę mieć na pyszczku w pracy
(bo praca od rana do wieczora) I co tu pomoże?:D
Ja mam krem z Biodermy (często na allegro go można tanio dostać). Na małe, świeże i w miarę jasne przebarwienia pomaga (szczególnie ten do stosowania na noc). Ja mam duże przebarwienie i dosyć ciemne. Na początku stosowania tego kremu się rozjaśniło, ale teraz już nie widzę, żeby coś szło dalej. Używam korektora- kamuflaż Danni i jakoś żyję:) Jak to zamaluję to w ogóle tego nie widać...ale mnie o drażni, bo wiem, że tam jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum