Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: brzuch, cwiczenia, odchudzanie

wszystko ok tylko ten "brzuch"
Autor Wiadomość
mrowcia 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-05-11, 11:18 wszystko ok tylko ten "brzuch"

Witam.nie mam juz sily probuje cos zrobic z moim brzuchem .ponad pol roku temu schudlam 12 kg z 64 na 52 jestem bardzo zadowolana nic na sile wszystko jest ok ale nie wiedziec dlaczego nie moge stracic brzucha powraca do mnie jak bumerang :-( :-( :-( :-/ HELP!!

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2010-05-11, 19:10 

Tak już maja niektórzy. Mi wszystko idzie w brzuch i biodra, już sie przyzwyczaiłam, że mam brzuch i mi to nie przeszkadza.

mrowcia 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-05-12, 08:11 

A ja właśnie chciałabym mieć płaski brzuch :) Chociaż i tak się cieszę że wyglądam jak wyglądam ;)

Agusia77 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-05-12, 11:34 

No chyba kazda dziewczyna chcialaby miec cialo jak modelka:)
Wiadomo, ze trzeba robic wszystko zeby wygladac jak najlepiej ale idealne nigdy nie bedziemy:)

mrowcia 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-05-12, 20:25 

No powiem ci szczerze że jak modelka nie chciałabym wyglądać... patrząc na niektóre modelki to na język ciśnie się słowo "Anoreksja" Masakra

Agusia77 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-05-12, 21:50 

Ale zdrowe modelki wyglądają super:)

dariacandy 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-05-13, 13:05 

taa, tylko zdrowych modelek to raczej nie ma :/

UlaPlus 
Gaduła ;)

Wysłany: 2010-05-14, 10:09 

Ja już schudłam 4 kg. - a chce właśnie zgubić brzuszek i boczki - ale co - chudnie wszystko tylko nie te częsci heh

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-05-14, 12:15 

A w jaki sposób chudniesz Ulka? :-P

Madzia-24 
Początkująca
Madzia

Wysłany: 2010-05-16, 00:46 

Witam serdecznie
Od niedawna czytam wasze forum...
I jeśli mogę wtrącić swoje trzy grosze to powiedziała bym że nie ma to jak bieganie...
Mnie to bardzo pomogło w wymodelowaniu... oczywiście do tego czasami robię jeszcze brzuszki. Wydaję mi się że minimum 40 minutowy joging najbardziej się przyczynia do trwałego płaskiego brzuszka ;-)

taka 
Gaduła ;)

Pomogła: 3 razy
Wysłany: 2010-05-16, 11:50 

A ja powiem coś zupełnie z innej beczki :)
akceptacja swojego brzuszka :) ja też takowy posiadam (chyba, jak większość lub każda przeciętna kobitka) warto pooglądać program na tvn style "jak dobrze wyglądać nago", może brzmi śmiesznie, ale Gok pokazuje tam, jak uwidocznić zalety swojego ciała a ukryć jego drobne niedoskonałości :) występują tam zazwyczaj kobitki, które nie mają idealnych figur, ale po odpowiednim doborze garderoby i dodatków wyglądają super :)
a po drugie nasze ciało nie jest wrogiem tylko naszym SKARBEM :) jeśli zaprzyjaźnisz się e swoim brzuszkiem to może w końcu sam sobie pójdzie :)

Agusia77 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-05-16, 13:40 

Dokładnie tak :mrgreen:
Każda kobieta znajdzie w swoim ciele coś z czego nie jest zadowolona, trzeba poprawiać wygląd swojego ciała, ale nie popadajmy w jakąś paranoję. Dam sobie rękę uciąć, że każda z dziewczyn na tym forum ma więcej zalet niż wad, jeśli chodzi o wygląd. I na 100% każda ma wady, a mimo to jest piękna:)
Kto powiedział że musimy być chude i mieć płaskie brzuchy :?:
W TV i gazetach oglądamy same chude szkapy i wydaje nam się, że tak powinna wyglądać idealna kobieta. Co jest ładnego w kościstych ramionach, wystającym żebrach, zapadniętych policzkach, braku ud, pośladków, kościstych biodrach???
Niedawno był nawet o tym artykuł w CKM :mrgreen:

viseneczka1 
Początkująca

Wysłany: 2010-10-06, 09:23 

Witam też miałam problem tak jak ty z brzuchem i z dietami które nie działają, ale koleżanka mnie namówiła na PowerSlim Studio. Nie wierzyłam jej więc na próbę kupiłam we Wrocławiu karnet na 10 zabiegów po 40 minut. Nie dość że schudłam 8kg w ciągu miesiąca i zgubiłam brzuch oraz kilka rozstępów to jeszcze nic nie robiłam przy tym. Kładłam się wygodnie w maszynie podłączali mi elektrostymulator i słuchałam swojej ulubionej muzyki. Poprostu rewelacja polecam wszystkim leniom jak ja. Jeżeli któraś z was mieszka we Wrocławiu to salon nazywa się Butterfly Wellness i jest na Sudeckiej 146

FajnaLidka 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-10-12, 18:38 

Ćwiczenia pomogą na pewno, ja tez miałam problem z brzuszkiem i wyćwiczyłam go, niestety kiedy przestaję ćwiczyć brzucho powraca, więc systematyczność jedynie pomaga.

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2010-10-17, 22:28 

jeśli brzuszek sprawia Ci najwięcej problemów, to najdłużej i najciężej musisz nad nim popracować. choć efektów nie gwarantuję, u niektórych taka już uroda, że jest brzuszek wystający. czasem to też kwestia ew. wzdęć, a u mojej cioci na przykład, która jest chuda, ale ma brzuszek, podejrzewamy (bo ona do lekarza iść nie chce) problemy z wątrobą.

jeśli u ciebie nie ma takich "wewnętrznych" problemów to polecam brzuszki i hula-hop, choć droga do osiągnięcia płaskiego brzuszka będzie ciężka i będzie wymagała poświęceń :-/ mówię to nie z własnego doświadczenia (bo sama mam brzuszek i problemy także z innymi częściami ciała), ale z doświadczenia znajomej.

Odpowiedz do tematu