Nie lubię depilacji pach... Używam normalnej maszynki, nie wiem może powinnam przerzucić się tam na plastry. Często po moja skóra robi się czerwona i piecze... A mi włoski szybko rosną i ogólnie to mam twardy zarost... Polecacie jakieś kosmetyki po depilacji łagodzące podrażnienia itp ??? ;)))
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2307 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2009-10-04, 13:50
a ja polecam Wilkinsona albo Gillette do skóry wrażliwej, skłonnej do podrażnień, w biało-granatowym opakowaniu, teraz na tą Gillette trwa promocja:2 pianki w cenie jednej
Ziaja ma balsam po depilacji, właśnie dzisiaj sobie kupiłam, opóźnia też wzrost włosków, pięknie pachnie :)
No jak z tym wzrostem wloskow, to naprawde dzial, czy tylko taka reklama? jakos sceptycznie podchodze do tematu..
Reklama ;] ale ogólnie fajnie łagodzi skórę po depilacji.
Lagodzic to ja jej nie nadązam, bo juz rosna nastepne wlosy i jeszcze na dodatek wrastaja. Dlatego raczej szukam bardziej w te strone, z nawilzeniem i lagodzeniem w miare sobie radze... Znacie cos na moje przypadlosci?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum