WITAM WAS:)
Mam problem z doborem wosku, zakupiłam wosk bez paskowy w kostkach (różany) do skóry wrazliwej od którego mam straszne uczulenie, wygląda tak:
Wcześniej używałam wosku też bezpaskowego tylko w bloku kilogramowy kolor (zielony) był rewelacyjny, tak on mniej więcej wyglądał:
ale nie ma go w sprzedaży, może macie jakiś swój sprawdzony???
Z góry dziękuje:)
Ostatnio zmieniony przez just332 2009-08-20, 14:18, w całości zmieniany 1 raz
Ja odkryłam super wosk bez paskowy jest bardzo plastyczny , łagodny dla skóry nawet dla bardzo wrażliwej i naczyniowej nazywa się monoi jest w puszce 400 g ,800g .kupuje go w hurtowni "monomar" bardzo polecam .Jeśli chodzi o o woski na pasku to nie polecam nie wyrywaj włosków i jeszcze pozostawiają wosk na skórze szkoda nerwów i pieniędzy . powodzenia w depilacji
A ja znam wosk który nie zostawia nic na skórze, granult bezpaskowy z wyciągiem z jedwabiu , można go kupić w hurtowni kappabi w Poznaniu. Nie jest drogi a naprawdę fantastycznie usuwa włoski. Można go kupić również na ich stronie :) Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum