Dziewczynki poradźcie mi jakiś krem pod oczy (mam straszne worki pod oczami i nie wiem jak się ich pozbyć):(
Pola13 Użytkowniczka
Wysłany: 2011-03-10, 11:20
Szczerze polecam Ci żel ze świetlikiem Flosleku-sama go używam gdy moje oczy są zmęczone lub gdy pojawiają się jakieś wory. Żel jest naprawdę dobry i nie kosztuje zbyt wiele, popytaj o niego w aptece.
To może wypróbuj hydrożelowe płatki pod oczy z zawartością 24k złota. Redukują one opuchliznę. Może warto też przejść się do lekarza, bo być może twoje "worki" mają inne podłoże, o którym jeszcze nie wiesz...
Bodycollagen Coś już napisała manadżer Colway
Wysłany: 2011-05-09, 12:42
Przyczyną worków pod oczami są problemy metaboliczne organizmu, więc najlepszym sposobem jest właśnie syplementacja. Spotkasz sporo opinii, na ten temat. Polecam Colvitę.
Ogólnie albo będziesz walczyć ze skutkami, albo z przyczyną.
Mozna spróbować płatków z ekstraktym z ogórka, rumianku i zielonej hebaty Mariona. Rozjaśniaja cienie i zmniejszają obrzęki pod oczami. Cena przystępna.
kolaba Coś już napisała
W żółtym odcieniu? Możesz wytłumaczyć?
U mnie w ruch najczęściej idą plasterki z ogórka albo właśnie plasterki ziemniaka. A na zmęczone oczy z workami, to dobre są te wspominane żele z FlosLek. Plus taki, że są dość tanie.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-05-19, 21:38
Zielony stosujesz na wypryski, a zółty na cienie/worki pod oczami. Cienie stają się mniej widoczne, a cera jakby rozświetlona. Delia ma taki korektor w fajnej cenie. Należy pamiętać aby nie przesadzić też z ilością.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum