Magrit =) Coś już napisała
Wysłany: 2007-08-13, 19:57
Włosy śmierdzą mi cebulą
Hej dziewczyny, mam problem ogólnie. Dla mnie jest naprawdę wielki. Wyczytałam na innym forum, że dobra na porost włosów jest cebula. Rzeczywiście, sprawdziła sie. Wcierałam ja w skóre głowy ponad tydzien. Były skutki. Spore odrosty. Ale teraz najchetniej cofnęłabym czas... bo... bo po prostu śmierdzą mi teraz włosy cebulą i czosnkiem - też stosowałam wraz z cebulą. Od ponad tygodnia staram się, aby to zeszło. Troche może jest różnica, ale nie aż kolosalna.... Płukałam włosy płukankami ziołowymi, myje szarym mydłem, wcierałam ocet... po prostu nie potrafie juz tego zliczyć. Facet w zielarskim powiedział zeby nie używac żadnych pachnących specyfików bo to tworzy "mieszanke wybuchową" i polecił mydło szare, mam nim myc. Co ja najlepszego wyrobiłam... po prostu coś strasznego... błagam, pomózcie
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 284 Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-08-14, 12:01
ehh... nie wiem co Ci poradzic... ciezka sprawa...
myj mydlem szarym - facet w zielarskim mial racje - tysiac zapachow bedzie mieszakna a to jeszcze gorsze!
no i chodz w rozpuszczonych wlosach zeby wywietrzalo...
bosz... wspolczuje Ci
Magrit =) Coś już napisała
Wysłany: 2007-08-14, 12:07
No cóż, a ja glupia musiałam to zrobić... Mam nadzieję, że do rozpoczęcia roku szkolnego ten smród zejdzie. Nawet nie sądziłam, że teraz zwykły ładny zapach szamponu na włosach potrafi tak cieszyc... a ja na razie nie mogę tego poczuć...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum