Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: cebula, smierdza, wlosy

Włosy śmierdzą mi cebulą
Autor Wiadomość
Magrit =) 
Coś już napisała

Wysłany: 2007-08-13, 19:57 Włosy śmierdzą mi cebulą

Hej dziewczyny, mam problem ogólnie. Dla mnie jest naprawdę wielki. Wyczytałam na innym forum, że dobra na porost włosów jest cebula. Rzeczywiście, sprawdziła sie. Wcierałam ja w skóre głowy ponad tydzien. Były skutki. Spore odrosty. Ale teraz najchetniej cofnęłabym czas... bo... bo po prostu śmierdzą mi teraz włosy cebulą i czosnkiem - też stosowałam wraz z cebulą. Od ponad tygodnia staram się, aby to zeszło. Troche może jest różnica, ale nie aż kolosalna.... :cry: :cry: Płukałam włosy płukankami ziołowymi, myje szarym mydłem, wcierałam ocet... po prostu nie potrafie juz tego zliczyć. Facet w zielarskim powiedział zeby nie używac żadnych pachnących specyfików bo to tworzy "mieszanke wybuchową" i polecił mydło szare, mam nim myc. Co ja najlepszego wyrobiłam... po prostu coś strasznego... błagam, pomózcie :cry: :cry:

qwerty 
Miłośniczka forum
Practice Makes Perfect

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2007-08-14, 12:01 

ehh... nie wiem co Ci poradzic... ciezka sprawa...
myj mydlem szarym - facet w zielarskim mial racje - tysiac zapachow bedzie mieszakna a to jeszcze gorsze!

no i chodz w rozpuszczonych wlosach zeby wywietrzalo...

bosz... wspolczuje Ci :!: :-/

Magrit =) 
Coś już napisała

Wysłany: 2007-08-14, 12:07 

No cóż, a ja glupia musiałam to zrobić... :-( Mam nadzieję, że do rozpoczęcia roku szkolnego ten smród zejdzie. Nawet nie sądziłam, że teraz zwykły ładny zapach szamponu na włosach potrafi tak cieszyc... a ja na razie nie mogę tego poczuć... :-(

Odpowiedz do tematu