Witam mam takie pytanie juz chyba z 3 razy podchodziłem do zapuszczania włosów ale takie do ramion ... czy jest możliwość jakiegos niewiem przedłużenia włosów albo nie wiem żeby to szybciej rosło bo ja zapuszczam a potem rodzice sie zaczynają pluć ... no i w końcu sie obcinam a tak ;D bym to zrobił i już ;D dziękuje za info
u fryzjera mozna przedluzyc ale to bardzo drogi zabieg.... i oczywiscie nie u kazdego...
moze to kosztowac 1tys-2tys nawet ;) moze kup peruke hehe bedzie taniej :P
Heh a koleżanka z klasy kupiła sobie włosy:P za 40 zł nawet sobie kolor dopasowała bo to takie co sie je dopina od połowy, ale ona to tak bardziej do zwały bo tylko raz je miała:D
najlepsze są naturalne i najtańsze, jeżeli Ci bardzi zalezy to nie słuchaj rodziców tylko zapuszczaj, a jak tylko chcesz poeksperymentować to może z tą peruką nie jest głupi pomysł.
_________________ Lekarstwem na przyzwyczajenie jest inne przyzwyczajenie
malinqa a co rodzice mają przeciwko fakt tego, że zapuszczasz włosy i związany z tym długi czas oczekiwania im nie w smak czy to, że będziesz miał długie włosy bo jeśli to drugie (a tak mi się wydaje, bo komu mógłby przeszkadzac fakt samego zapuszczania włosów ) to jaki sens wydawać kupę kasy dla efektu, który otrzymasz od razu tylko po to, żeby rodzice obcięli ci e włosy w nocy
bez kasy włosy nie urosną od razu, więc proponuję postawić się rodzico m(chyba nie jest to kwestia "na ostrzu noża" ) i walcz i zapuszczaj -- powodzenia
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Przedłużania (takiego na stałe) nie rób nigdy, niech Cie nie kusi. Porost włosów przyspiesza henna wax, podcinaj końcówki, żeby włosy się nie kruszyły na końcach i miej dużo cierpliwości :)
4GreatHair Stała bywalczyni
Wysłany: 2011-03-24, 15:49
No pewnie ze można zrobić to samemu,ale wg mnie lepiej i nawet bezpieczniej jest udać się z tym do fryzjera. Mi najbardziej do gustu przypadła metoda nieinwazyjna. Na doczepianie włosów trzeba mieć jednak trochę funduszy,chyba ze zapuszczasz metodą naturalną.
micta Coś już napisała
Wysłany: 2011-06-13, 14:45
Przedłużanie włosów to zwykły pic na wodę- zwłaszcza jeśli chce się mieć długie włosy na stałe, zatem lepiej zapuszczać;)
Selective Coś już napisała
Wysłany: 2011-06-27, 15:59
Są metody doklejania,oraz metoda laserowa. Szczerze mówiąc,to jak dla mnie obie te metody skutkują dosyć połowicznie i nie wiem czy jest sens się w to bawić.
Ja z tego co widziałam to jeśli ktoś profesjonalnie zrobi przedłużanie to klękajcie narody. Efekt jest piorunujący i z tego co wiem są metody permanentne i nieniszczące włosów. Oczywiście wszystko kosztuje.
Przedłużanie włosów bardzo je niszczy i osłabia, a zwłaszcza metoda keratynowa. Rozmawiałam o tym ostatnio ze swoją zaprzyjaźnioną fryzjerską. Podobno to samobójstwo dla włosów, dla przykładu, jej klientka zrobiła sobie taki zabieg (w innym salonie) i straciła po nim 70 % swoich włosów.. Należy dbać o swoje naturalne i czekać cierpliwie, aż urosną :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum