guarana Coś już napisała
Wysłany: 2010-09-30, 15:54
witaminowe zabiegi na twarz
Co myślicie o zabiegach tego typu. Mi się wydaja całkiem dobre, szczególnie w tym okresie, kiedy zaczyna robić się szaro i ponuro - nasza skóra tez reaguje na taką pogodę i również może robić się szara. Dlatego takie zabiegi, jak najbardziej się przydają. Może znacie jakieś konkretne, na które warto byłoby się wybrać?
missbutterfly Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-09-30, 20:21
Nie mów mi o tym co się dzieje za oknem, bo na samą myśl robi mi się strasznie smutno. Jest szaro zimno ponuro. I trzeba poszukać sposobu na to, żeby jakoś sobie poprawić humor, dla mnie takimi sposobem są zakupy albo wizyta u kosmetyczki. Jeśli chodzi o zabiegi to myślę, że bardzo dobrym, żeby odżywić twarz jest witaminowa bomba, na którym byłam w krakowskim Face & Body, zabieg składała się z peelingu, masażu kremem, i jeszcze używane były specjalne kapsułki witaminowe. Przyznam, że jest to świetny sposób nie tylko na to, żeby poprawić wygląd skóry, ale też żeby sobie poprawić humor w taką kiepską pogodę.
Alissa Beauty ma dużo preparatów witaminowych na twarz, może znajdziesz coś dla siebie.
A pogoda jest paskudna. Ja chce znowu latoooooooooooooooooooooooo!
astarte Użytkowniczka
Wysłany: 2010-10-25, 14:13
zabiegi tego typu cudownie odświeżają, a cera wygląda jakbyśmy właśnie z urlopu wrócili ;) w hotelu Primavera SPA są tego typu zabiegi witaminowe do każdego typu cery, są skuteczne i bardzo relaksujące, na prawdę gdybym mogła to zamieszkałabym w tym hotelu, żeby móc wypróbować wszystkie zabiegi tego typu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum