Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: tuz, tuz, wielkanoc

Wielkanoc tuż tuż:)
Autor Wiadomość
happsylim 
Początkująca

Wysłany: 2008-03-19, 16:48 Wielkanoc tuż tuż:)

W związku ze zbliżającymi Świętami Wielkiej Nocy, chciałabym wszystkim forumowiczom życzyć wesołego ucztowania w gronie najbliższych. Pamiętajmy jednak o naszej diecie i o tym, że aby było smacznie, nie znaczy koniecznie kalorycznie! W związku z tym zachęcam do odwiedzania strony odchudzanie.org.pl i zapoznanie się z wieloma dietetycznymi przepisami, dzięki którym możemy uniknąć świątecznego obżarstwa i nadprogramowych kilogramów. Pozdrawiam świątecznie;)

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-03-19, 17:02 

Ja także przyłańczam się do życzeń =)
A co do tych kilogramów to ja bym chciała przez te święta przytyć i w żadnym stopniu nie będę się ograniczać. Wesołych Świat! :lol:

gratusia 
Gaduła ;)

Wysłany: 2009-03-25, 15:28 

ja również mama nadzieję ze nie przybędzie mi tu i ówdzie podczas świąt. uwielbiam święta ale odkąd zaczął się post to ja staram się nie jeśc słodyczy, ćwiczę... aby na lato mieć jakikolwiek pożądany efekt.
poki co nastawiam się na jeden kawałek ciasta dziennie... zobaczymy czy mi ten plan wyjdzie :)

a póki co mam dla Was już mojego Wielkanocnego Kurczaka z najlepszymi życzeniami :)
http://wielkanocnykurczak...10/?src01=00a76

Dorota25 
Gaduła ;)

Wysłany: 2009-03-25, 16:23 

mi zawsze przybywa, nieważne jakie to święta ;) nie przejmuję się tym, zgubię po świętach :) ale w tym roku wyjątkowo nie mogę sie doczekać, bo mam zamiar sporo rzeczy zrobić z synkiem, chciałabym, żeby te nasze święta kojarzyły mu się z miłą i rodzinną atmosferą od najmłodszych lat :) w planach mamy pisanki oczywiście, kurczaki z włóczki, palmy, koszyczek na święconkę muszę kupić, bo chciałabym, żeby w tym roku to Jaś poszedł z nim do kościoła :) W zeszłym roku byliśmy u rodziców, więc swojej święconki nie mieliśmy...

a tutaj jeszcze mój kurczak ;) a co ;) http://wielkanocnykurczak...11/?src01=00a76

Odpowiedz do tematu