Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: panienski, wieczor

Wieczór panieński
Autor Wiadomość
aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2011-06-27, 22:13 Wieczór panieński

Organizowałyście?
Byłyście na jakimś?

Jakie pomysły na udany wieczór? Rady?

Mnie za niedługo on czeka...

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2011-06-27, 22:30 

Ja nie jestem zwolenniczką takich imprezek... Różne rzeczy się dzieją potem... I na panieńskim i na kawalerskim. Ja nie będę robić, co więcej, do nikogo też bym na takie coś nie poszła.

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2011-06-27, 22:47 

Ja byłam i było super:)
Tort i rurki do napojów w kształcie penisa, śmieszne prezenty dla przyszlej Panny młodej, tańce, kolor różowy, winko :)

Pati co złego jest w takich wieczorach?

pati 
pati

Wysłany: 2011-06-27, 22:53 

Nie muszę chyba opowiadać co :).. Po prostu... Co kto lubi....

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2011-06-28, 11:59 

Wszystko z umiarem i zgodnie ze swoim sumieniem :)

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Wysłany: 2011-07-26, 23:22 

panieńskie i kawalerskie są super i nie jest regułą nieumierne chlanie czy wariowanie na takich wieczorach. to bzdura. najzabawniej jest, jak dobra koleżanka organizuje bo wtedy dla przyszłej panny młodej niespodzianka jest i dużo śmiechu :mrgreen: jest zabawnie z prezentami albo przegryzkami w kształcie penisa, ale zamawiać striptizera nie polecam, bo nie wiadomo, jaki się wam trafi, a obśmiać jakiegoś niewyględnego chłopaka to niemiło no i efek niefajny ;-)

można się śmiesznie poprzebierać, wyjść grupą dziewczyn na miasto i pozaczepiać ludzi na wesoło :mrgreen: albo jakiś film z gołym sławnym aktorem, może być megagłupi, byle zabawny :P

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2011-07-28, 21:26 

Nie byłam wprawdzie na wieczorku panieńskim ale pomagałam przyjaciółce w organizacji. Nie każdy wieczór musi być taki z przytupem, że idzie się na całość...można spotkać się z przyjaciółkami, zrobić pidżama party i kupić dużo dużo wina, smacznego jedzenia itp.

alex82mario 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-08-05, 19:25 wieczór panieński

Moj wieczór panieński był skromny , ale spędziłam go z moimi przyjaciółkami

buerliniii 
Coś już napisała
buerliniii

Wysłany: 2011-08-05, 20:44 

Zgadzam się z Pati. A już myślałam, że jestem jakaś nienormalna, że tylko mi się to źle kojarzy..

pati 
pati

Wysłany: 2011-08-06, 08:03 

No to się cieszę. Ja ufam i sobie i mojemu. Ale nie ufam jego kumplom, którzy niestety ale pewnie i by chcieli sobie pochlać i powyrywać DUPY i popodpuszczać pana młodego :] A nie ma w dzisiejszych czasach nic gorszego, niż faceci, którzy nie mają dziewczyn. Jak na moje. Niestety.

Iwona.W. 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-08-06, 11:59 

Uważam, że przesadzasz. Chcesz żeby Twój facet na każdą imprezę wychodził i trzymał Cię za rączkę. Jeśli mówisz , że mu ufasz nie powinnaś się obawiać niczego. Takie wieczory są fajne jeśli organizuje je się z głową. Widocznie masz dziwnych znajomych że się obawiasz

karmelowa 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-08-08, 11:34 

wieczór panieński musi być szalony, spędzony w towarzystwie najlepszych przyjaciółek, musza byc tańce, przebierańce i super impreza, kto od razu mówi że tam musi byc nie przyzwoicie jeśli się naprawdę kogos kocha to przecież na wieczorze panieńskim nie będze jakiś zdrad , ja bylam ostatnio z koleżankami w Scandale Royal na placu Szczepańskim w Krakowie i było super, tańce i zabawa do białego rana, mam nadzieje, że przyjaciółka zapamięta ten wieczór do końca swoich dni

Kokaina 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-08-08, 16:53 

Pewnie! To w sumie jedyna (o il wszystko dobrze pójdzie) taka okazja w życiu, żeby się trochę powygłupiać z dziewczynami. Ale co do niesparowanych kolegów to pati rozumiem Cie bardzo dobrze ;-)

Tajemniczy 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-08-08, 17:42 

Z całym szacunkiem, ale takie samo zagrożenie może być od niesparowanych koleżanek jak i od niesparowanych kolegów, jak ma się normalnych kolegów to zachowają się na tyle okej, że nawet przyszłęgo młodego przypilnują by nie szalał, no, a jak luby ma kolegów którzy mają w d... jego związek to może jest to ostatnia chwila by się jeszcze zastanowić nad związkiem...

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2011-08-08, 17:46 

Teraz naszła moda na wieczory panieńskie w SPA, zabiegi, masaże, szampan i relaks ;)
To mi się podoba ;-)

Odpowiedz do tematu