Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: panienski, wieczor

Wieczór panieński
Autor Wiadomość
Kokaina 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-08-09, 11:04 

Tajemniczy napisał/a:
Z całym szacunkiem, ale takie samo zagrożenie może być od niesparowanych koleżanek jak i od niesparowanych kolegów, jak ma się normalnych kolegów to zachowają się na tyle okej, że nawet przyszłęgo młodego przypilnują by nie szalał, no, a jak luby ma kolegów którzy mają w d... jego związek to może jest to ostatnia chwila by się jeszcze zastanowić nad związkiem...

to prawda, ale o ile mniej więcej wiadomo czego się spodziewać po swoich koleżankach, to kolegow faceta się aż tak dobrze nie zna.

Nie wiem też czy koledzy, to aż taki powód do rezygnacji ze związku. Raczej bardziej to, ze facetowi nie przeszkadza, że jego koledzy mają w d. jego związek, bo to już jest niepokojące.

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2011-08-09, 19:23 

Ja już po dawno wieczorze :)

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2011-08-10, 12:55 

aagnieszkaa1 napisał/a:
Ja już po dawno wieczorze :)

i jak? :-D

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2011-08-10, 16:43 

Był welon, jedzenie tortu.... wiadomo jakiego, prezenty, balony, picie, śmieszne zdjęcia :):) i dowiedziałam się o nim kilka godzin przed...

Tajemniczy 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-08-10, 19:13 

Kokaina napisał/a:
Tajemniczy napisał/a:
Z całym szacunkiem, ale takie samo zagrożenie może być od niesparowanych koleżanek jak i od niesparowanych kolegów, jak ma się normalnych kolegów to zachowają się na tyle okej, że nawet przyszłęgo młodego przypilnują by nie szalał, no, a jak luby ma kolegów którzy mają w d... jego związek to może jest to ostatnia chwila by się jeszcze zastanowić nad związkiem...

to prawda, ale o ile mniej więcej wiadomo czego się spodziewać po swoich koleżankach, to kolegow faceta się aż tak dobrze nie zna.

Nie wiem też czy koledzy, to aż taki powód do rezygnacji ze związku. Raczej bardziej to, ze facetowi nie przeszkadza, że jego koledzy mają w d. jego związek, bo to już jest niepokojące.

No tak ale tu miałem na myśli że koleżanki przyszłej żony też nie wiadomo jak się zachowają, po za tym jeśli partnerzy jakby to ująć są z tego samego poziomu, a tak najczęściej się zdarza to mają też takich znjaomków, ja zauważyłem to u siebie, mam kumpli którzy ani nie są zbyt "grzeczni" ale nie mają wyroków i umieją się kontrolowac wiec myslę, że to najlepszy wyznacznik bezpieczeństwa, jakim cżłowiekiem jest przyszły Pan młody :)

Kokaina 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-08-11, 09:28 

To, że kumpel nie ma wyroku, to nie znaczy, ze nie wpadnie na to aby pana młodego wziąć na dz.wki ;). Koledzy mają rożne pomysły :P choć oczywiście nie twierdzę, ze wszyscy a pan młody też nie krowa i swój rozum ma :)

ElizaSch 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-08-11, 11:24 

pytanie czy pan młody skorzysta z usług dziwek ;) swój rozum ma.. i kocha, albo nie kocha ;)

grazynakosiak 
Początkująca

Wysłany: 2011-08-11, 11:38 

Wlasnie, jak pan mlody cham to zdradzi narzeczoną dzień przed ślubem. Co to za zwyczaje w ogóle?? Jak chce dziwek to po co się żeni?? :P Chyba jestem przeciwna takim praktykom ;)

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2011-08-11, 16:54 

Tajemniczy... Widze, że nadajemy na tych samych falach.

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Wysłany: 2011-08-17, 22:02 

Kokaina napisał/a:
Pewnie! To w sumie jedyna (o il wszystko dobrze pójdzie) taka okazja w życiu, żeby się trochę powygłupiać z dziewczynami. Ale co do niesparowanych kolegów to pati rozumiem Cie bardzo dobrze ;-)

Kokaina :arrow: można jeszcze poszaleć z przyjaciółkami na przyjęciu rozwodowym - też są ostatnio w modzie :roll:

aga :arrow: jak się dowiedzialaś parę godzin przed to i tak dobrze - mogłaś zostać postawiona zupełnie przed faktem dokonanym a tak to przynajmniej miałaś czas, żeby się przygotować psychicznie i fizycznie do tego wydarzernia ;-)

Kokaina 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-08-18, 12:14 

leelo napisał/a:

Kokaina :arrow: można jeszcze poszaleć z przyjaciółkami na przyjęciu rozwodowym - też są ostatnio w modzie :roll:

[/quote]

hahaha fakt :lol: choć tam istnieje ryzyko, że panna ex-młoda upije się na smutno :shock:

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Wysłany: 2011-08-20, 13:51 

Kokaina napisał/a:
hahaha fakt :lol: choć tam istnieje ryzyko, że panna ex-młoda upije się na smutno :shock:

to zależy, jaki ten rozwód był, jednak duże prawdopodobieństwo jest, że nawet jeśli ex panna młoda nie jest zbyt smutna z powodu rozstania, może upić się po prostu dlatego, że uzna, że może sobie na to pozwolić :-? a tak btw, co jest fajnego w upijaniu się do staniu nieużywalności :?: ja zawsze najlepiej bawię się na trzeźwo, wtedy też można być szalonym, ale przynajmniej ma się nad tym pełną kontrolę.

tak czy siak wieczory panieńskie są fajne i to nie ze względu na alkohol ale na dobrą, szaloną zabawę ;-)

Kokaina 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-08-22, 11:25 

Ja też się wolę podchmielić niż upić. Nie lubię nie mieć nad sobą kontroli :P ale czasem nie wychodzi :P

marchewkowa 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-09-08, 10:00 

Kokaina napisał/a:
Ja też się wolę podchmielić niż upić. Nie lubię nie mieć nad sobą kontroli :P ale czasem nie wychodzi :P

No wiadomo, że lepiej się troszkę upić niż paść w środku imprezy i nic z niej nie pamiętać...;) To przecież powinien być niezapomniany wieczór...;)

KolagenColway 
Stała bywalczyni
www.KolagenColway.com

Wysłany: 2012-02-17, 23:00 

Poza pogaduchami, dziwnymi prezentami mozna bawić sie w różne testy czy panna młoda nadaje się na żonę :)

Odpowiedz do tematu