Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: blend-a-med, paski, uwaga, whitestrips, wybielania, zebow

Whitestrips Blend-a-med - paski do wybielania zębów - uwaga!
Autor Wiadomość
gg83 
Miłośniczka forum
gg83

Wysłany: 2011-04-12, 19:10 

Obecnie używam pasków LISTERINE, które się same rozpuszczają i też są świetne!

Pola13 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-04-13, 20:05 

a gdzie można dostać te paski listerine? nakleja się je na zęby i one się podczas nocy rozpuszczają?i ile kosztują?

gg83 
Miłośniczka forum
gg83

Wysłany: 2011-04-14, 21:42 

Po 10 min się rozpuszczają :) Trzeba wytrzeć zęby, żeby były suche, nakleić i poczekać 10 min aż się rozpuszczą i potem umyć zęby pastą (przed założeniem nie myć zębów!!!!!). Ja kupiłam je na allegro - 28 sztuk ok 33 - 35 zeta kosztuje. Ja stosuje je raz dziennie, ale można i 2 razy dziennie. Efekt widać już po 1szym razie.

aronka 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-05-03, 23:41 

ciekawie to Listerine i Crest brzmi, ktoś jeszcze próbował? właśnie się zastanawiam nad zafundowaniem sobie czegoś takiego, ale troszkę się boję, że efekt będzie nienaturalny :(

gg83 
Miłośniczka forum
gg83

Wysłany: 2011-06-29, 20:11 

Efekt zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. Można przerwać kurację np. po 3 dniach, kiedy uznasz, że już wystarczy.

moni.ada 
Coś już napisała
moni.ada

Wysłany: 2011-07-31, 00:39 

Używalam,co prawda szału dostawałam z ich naklejaniem na zęby........
Efekt był,wytrzymałam do końca opakowania i te moje zęby...przejaśniały wyraźnie,ale nie na tak długo jakbym sobie życzyła.
Natomiast odcień moich zębów zrobił się wyraźnie jaśniejszy,ładniejszy,widać było różnicę.
Moje zęby mają już swój żółtawy odcień i nigdy nie będą śnieżnobiałe,a po tych plastrach naprawdę niewiele im brakowało do...powiedzmy...doskonałego koloru w moim przypadku oczywiście:).Dziąseł mi nie podrażniło,chociaż mam z nimi problemy.Było o.k.

afrodyta10 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-09-09, 14:10 

Witam,

używałam pasków i efekt był taki, że przody miałam białe a szczeliny między zębami zupełnie w innym odcieniu! wyglądało to jakbym miała jakieś naloty. Czytam opinie, że u dentysty jest drogo. Ja zapłaciłam 500 zł a w pakiecie miałam i ściąganie kamienia i piaskowanie bo nie wyobrażam sobie na dzień dzisiejszy aby wybielać zęby bez tych zabiegów. Dostałam odlew swojej górnej i dolnej szczęki oraz cały zestaw do wybielania + środek wybielający. Efekt - piorunujący! Aha i dodam, ze starczyło na pond 1,5 roku. Ja polecam zdecydowanie stomatologa. Pzd

Odpowiedz do tematu