Po 10 min się rozpuszczają :) Trzeba wytrzeć zęby, żeby były suche, nakleić i poczekać 10 min aż się rozpuszczą i potem umyć zęby pastą (przed założeniem nie myć zębów!!!!!). Ja kupiłam je na allegro - 28 sztuk ok 33 - 35 zeta kosztuje. Ja stosuje je raz dziennie, ale można i 2 razy dziennie. Efekt widać już po 1szym razie.
ciekawie to Listerine i Crest brzmi, ktoś jeszcze próbował? właśnie się zastanawiam nad zafundowaniem sobie czegoś takiego, ale troszkę się boję, że efekt będzie nienaturalny :(
moni.ada Coś już napisała moni.ada
Wysłany: 2011-07-31, 00:39
Używalam,co prawda szału dostawałam z ich naklejaniem na zęby........
Efekt był,wytrzymałam do końca opakowania i te moje zęby...przejaśniały wyraźnie,ale nie na tak długo jakbym sobie życzyła.
Natomiast odcień moich zębów zrobił się wyraźnie jaśniejszy,ładniejszy,widać było różnicę.
Moje zęby mają już swój żółtawy odcień i nigdy nie będą śnieżnobiałe,a po tych plastrach naprawdę niewiele im brakowało do...powiedzmy...doskonałego koloru w moim przypadku oczywiście:).Dziąseł mi nie podrażniło,chociaż mam z nimi problemy.Było o.k.
afrodyta10 Coś już napisała
Wysłany: 2011-09-09, 14:10
Witam,
używałam pasków i efekt był taki, że przody miałam białe a szczeliny między zębami zupełnie w innym odcieniu! wyglądało to jakbym miała jakieś naloty. Czytam opinie, że u dentysty jest drogo. Ja zapłaciłam 500 zł a w pakiecie miałam i ściąganie kamienia i piaskowanie bo nie wyobrażam sobie na dzień dzisiejszy aby wybielać zęby bez tych zabiegów. Dostałam odlew swojej górnej i dolnej szczęki oraz cały zestaw do wybielania + środek wybielający. Efekt - piorunujący! Aha i dodam, ze starczyło na pond 1,5 roku. Ja polecam zdecydowanie stomatologa. Pzd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum