Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: spa, weekend

weekend w SPA
Autor Wiadomość
nice 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-05-19, 11:55 weekend w SPA

Hej! Chciałabym się wybrać na kilka dni do SPA i tu pojawia się moja prośba czy ktoś może mi polecić coś godnego uwagi? Mam na oku jeden kompleks, ale była bym wdzięczna za informacje? Na jakie zabiegami warto zwrócić uwagę?

mrowcia 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-05-20, 14:23 

Jezeli jesteś z Krakowa to polecam okolice Andrychowa dokładnie ośrodek nazywa się KOCIERZ. Świetne SPA mają i ludzie jeżdzą tam podobno z całej polski...

nice 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-05-20, 14:41 SPA

Prawdę mówiąc bardziej myślałam o jakimś wyjeździe dodatkowo. Rozglądałam się coś nad morzem i znalazłam świetna ofertę Primavera SPA. Wszystko wygląda rewelacyjnie. Nie wiem jeszcze z czego skorzystać, mają naprawdę duży wybór - szczególnie pakiety które oferują są w normalnych cenach i myślę że warto z nich skorzystać. Czy masz do polecenia mi jakieś szczególne zabiegi??

Fleur 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-06-09, 14:28 

Primavera SPA jest bardzo fajnym miejscem. Obok masz plaże, Jastrzębia jest bardzo malownicza. Co do zabiegów to ja bym ci poleciła masaże, ja je po prostu uwielbiam. Zwłaszcza gorącymi kamieniami. A jeśli chcesz się zrelaksować to misami tybetańskimi. Peelingi też są spoko. A o resztę pytaj w SPA, dobierają zabiegi odpowiednio do ceny i wieku. Mają swój profil na facebooku możesz też tam poczytać o zabiegach.

werka01.7 
Początkująca

Wysłany: 2010-07-11, 21:47 afrodyta w radziejowicach

Fleur napisał/a:
Primavera SPA jest bardzo fajnym miejscem. Obok masz plaże, Jastrzębia jest bardzo malownicza. Co do zabiegów to ja bym ci poleciła masaże, ja je po prostu uwielbiam. Zwłaszcza gorącymi kamieniami. A jeśli chcesz się zrelaksować to misami tybetańskimi. Peelingi też są spoko. A o resztę pytaj w SPA, dobierają zabiegi odpowiednio do ceny i wieku. Mają swój profil na facebooku możesz też tam poczytać o zabiegach.

witam
na weekend polecam spa afrodyta w radziejowicach pod warszawą
mają pakiety o naprawdę przystępnych cenach np. "magiczny dotyk"- 2 doby z jedzeniem i zabiegami 640 zł od osoby
byłam właśnie na tym pobycie w czerwcu
polecam bo dobra kuchnia, ładne miejsce i rewelacyjne spa
mają fajny nowy masaż z olejkiem z drobinkami złota

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2010-07-25, 11:18 

mrowcia napisał/a:
Jezeli jesteś z Krakowa to polecam okolice Andrychowa dokładnie ośrodek nazywa się KOCIERZ. Świetne SPA mają i ludzie jeżdzą tam podobno z całej polski...

Byłam w Kocierzu ;) Jest tam świetnie ;) Ze SPA jednak nie korzystałam, a miałam... Szkoda mi było trochę kasy, no ale...

[ Dodano: 2010-07-25, 12:25 ]
Wczoraj natomiast byłam w SPA w NTB Active Club w Głogowie Małopolskim :) Polecam. Relaks niesamowity =) Korzystałam m.in z sauny fińskiej, łaźni parowej, laconium (kabina relaksacyjna, której głównym zadaniem jest aromaterapia i chromoterapia ), Hamman, wanny SPA, ścieżki Kneipp'a ( 2 brodziki wypełnione ciepłą i zimną woda. Są tam też kamyczki i się po nich chodzi. Ma to pozytywny wpływ na układ krążenia oraz te kamyczki masują wszystkie nasze receptory stóp ), tepidarium ( grota relaksacyjna ), lodopadu :)))

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-07-26, 17:38 

Zazdroszczę tych wszystkich dobrobytów Aguś ;-)
Może kiedyś i mi będzie dane spędzić weekend w SPA, bo jak tak czytam to się strasznie nakręcam :-)

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-07-26, 19:06 

ewelynka69 napisał/a:
Może kiedyś i mi będzie dane spędzić weekend w SPA, bo jak tak czytam to się strasznie nakręcam :-)

Koniecznie weź swoją drugą połówkę ;)

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-07-27, 17:27 

aagnieszkaa1 napisał/a:
ewelynka69 napisał/a:

A Twój przyszły mąż nie ma żadnych oporów przed tymi wszystkimi zabiegami?:)

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-07-28, 16:29 

ewelynka69 napisał/a:
aagnieszkaa1 napisał/a:
ewelynka69 napisał/a:

A Twój przyszły mąż nie ma żadnych oporów przed tymi wszystkimi zabiegami?:)

Nie ma... :)

Paulinaa 
Powieściopisarka

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2010-07-30, 08:50 

dziwne :)
moj dopuszcza do siebie tylko masaz :)

mammamia 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-09-27, 10:18 

ewelynka69 - to nie ma co zazdrościć i się nakręcać, tylko trzeba się wybrać!:) Na prawdę warto, z połówką czy bez;) A co do tej Primavery to chyba widziałam, że mają na Facebooku konkurs (wygrana to pobyt u nich w SPA) ale zerknę się upewnić i najwyżej wezmę sobie udział, a co mi tam;p

gg83 
Miłośniczka forum
gg83

Wysłany: 2011-03-20, 19:11 

Dzisiaj wróciłam ze SPA Warszawianka w Jerychowie. Po prostu bajka :)

Maggi 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-07-28, 12:05 

ja podczas mojego pobytu nad morzem odwiedziłam primavera spa i muszę powiedzieć, że bardzo fajne zabiegi i obsluge, po za tym maja fajny program odchudzający i o dziwo mozna tam pojechać z dziećmi i jest bogaty program animacji

karmelowa 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-08-08, 09:28 

ja juz pisałam, że bardzo milo wspominam hotel Głęboczek i co za tym idzie polecam wszytskim którzy chcą spędzić nietypowy weekend i bardzo dobrym spa, gdzie mogą wykąpać się w winie i zrelaksować się przy winoterapii , w takim spa nie odpoczywa tylko ciało ale przede wszytskim głowa

Odpowiedz do tematu